reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U mnie jest tak samo, co 2h atak wilczego głodu aż mi się słabo robi! Dużo jem, od słodkiego mnie odrzuciło- chociaż tyle dobrego [emoji6]mdłości tez głównie wieczorem, czasem w nocy i rano po wstaniu, a w ciągu dnia ochota na sen- przy biurku w robocie ciężko. Po za tym zaczęły mnie bolec piersi( głównie sutki).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam ból piersi i sutków od paru tygodni. Zmęczona też cały czas jestem i słabo mi się robi jak szybko wstanę. Mam nadzieję, że mdłości się nie pogorszą

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Mnie nadal mdli na widok niektorych potraw...
Dzis zjadlam 6 parówek na śniadanie
Zawsze, ale to zawsze jadlam max 2... i czulam sie pelna.. jeszcze obembolilam 1 litr soku z owocow jagodowych

I bylam na zakupach w Lidlu, bo wczoraj nie moglam
Mam bluzeczke ciazowa
Rajstopy ciazowe
2 pary spodni dresowych ciazowych.. bo juz mnie piluje wszystko
Rogala tez kupilam... byl ostatni
Kupilam 2 pary spodenek dla maluszka biale i szare, a jak w domu rozpakowalam..to sie okazuje ze na mojego roczniaka jeszcze za duze hehe
2 komplety pocieli z poduszkami dla dzieci
I te podklady nieprzemakalne... na noc bo musze odpampersowac 3 latka w nocy... w dzien samodzielnie z wc korzysta..a w nocy zawsze sie posika

Tak wiec biore sie za pranie :)

Ja też wczoraj poleciałam do Lidla , byłam tak o godz.12 , i co ? kompletnie nic już nie było . Pytam pani ekspedientki o produkty ciążowe , a ona mi na to że musiałabym widzieć co tu się rano robiło :-D:-D

Parówki...to mi narobiłaś smaka ;) ja każdy dzień zaczynałam zawsze od kawy - od 3 tygodni mnie od niej odrzuca. Za to ser żółty moge jeść kilogramami, najlepiej zapieczony na chlebie. I tak się zastanawiam jak będę za jakiś czas wyglądać, skoro prawie się nie ruszam :eek: W pierwszej ciąży byłam aktywna, nawet ćwiczylam, a i tak przytyłam 26 kg.

Parówki...to mi narobiłaś smaka ;) ja każdy dzień zaczynałam zawsze od kawy - od 3 tygodni mnie od niej odrzuca. Za to ser żółty moge jeść kilogramami, najlepiej zapieczony na chlebie. I tak się zastanawiam jak będę za jakiś czas wyglądać, skoro prawie się nie ruszam :eek: W pierwszej ciąży byłam aktywna, nawet ćwiczylam, a i tak przytyłam 26 kg.
Ja 25 ;) na finiszu jak się uśmiechalam, to nie było oczu widać, bo buzia jak księżyc w pełni [emoji23]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Szalona, a mnie się wydaje ze zawsze zjedzenie 6 parówek = mdłości [emoji23][emoji106] Dobra jestes[emoji1]może to tylko tak po parówkach hihi. Pozdrowionka!

Pewnie masz racje, bo zjadlam je o 9.30... a wczesniej byly wazne dzieci.. do przedszkola..i zakupy w lidlu :)... zjadlam 2..czulam sie nadal glodna.
Wiec jeszcze 2... nadal czulam sie glodna to jeszcze 2... a to muso minac z 15 min by organizm wiedzial że juz nasycil sie

reklama
Do góry