reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

6 parówek?! Rany boskie to z 1200 kalorii [emoji33][emoji23] Ja jutro wybieram się do Lidla obczaić co jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png
Ttsssssiiiiiii
Dopiero teraz dotarlo do mnie co zrobiłam...

reklama
No chyba za dużo zjadłaś. Spróbuj zasnąć albo napić się wody gazowanej z cytryną.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Roczny synek bawi sie obok..spanie odpada...a za 30 min ide do przedszkila po starszego... moge tylko pomarzyc o spaniu czy lezeniu.. wlasnie bede musiala wejsc na wieksze obroty
:(

Dobrze ze jesteś w domu bo to zawsze inaczej się znosi. Ja niestety od tygodnia jestem śpiąca i przemeczona A do pracy chodzić trzeba :( więc podsypiam na krześle jak nikt nie widzi. Od dzisiaj coś mnie zaczęło mdlic i modlę się tylko żeby to było jednorazowe bo juz teraz mi ciężko ukrywać te "ciążowe objawy"( bóle brzucha zmęczenie itd) A co jak przyjdą większe mdłości...
No wlasnie myslalam ze sie wymigam od mdlosci, ale sa coraz większe....

Szalona, czyli jednak w tej ciąży też zaczynają się mdłości u Ciebie? U mnie tym razem 2 tygodnie wcześniej przyszły niż ostatnio :/ na razie jestem u rodziców to ma się kto dzieckiem pomoc zająć, boję się co będzie po niedzieli nam wrócimy do domu :/
Niestety tak..... u mnie ciaza = mdlosci...
A juz sie cieszylam po cichutku, ze bedzie ciaza bezobjawowa

Ja muszę jeść dosłownie co 2-3 godziny, non stop burczy mi w brzuchu. Eh nie chce za dużo przytyć, a po nogach już widzę, ze przybrałam troche przez to jedzenie [emoji53] Mdli mnie tylko z rana lub w nocy jak się obudzę, do wytrzymania jak na razie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja póki co jedyne na co mam ochotę to kawa :( odrzuca mnie od każdego jedzenia i wmuszam w siebie jakieś mikro porcje, żeby tylko coś w tym żołądku było...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

1519384560-a88d64e7db041452-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny macie pojecie co pisze przy gwiazdce???
Myslicie ze rodzinna albo jakis gin na nfz mi to przepisze na skierowanie zebym nie musiala tyle płacić?

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja muszę jeść dosłownie co 2-3 godziny, non stop burczy mi w brzuchu. Eh nie chce za dużo przytyć, a po nogach już widzę, ze przybrałam troche przez to jedzenie [emoji53] Mdli mnie tylko z rana lub w nocy jak się obudzę, do wytrzymania jak na razie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie jest tak samo, co 2h atak wilczego głodu aż mi się słabo robi! Dużo jem, od słodkiego mnie odrzuciło- chociaż tyle dobrego [emoji6]mdłości tez głównie wieczorem, czasem w nocy i rano po wstaniu, a w ciągu dnia ochota na sen- przy biurku w robocie ciężko. Po za tym zaczęły mnie bolec piersi( głównie sutki).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry