reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

6 parówek?! Rany boskie to z 1200 kalorii [emoji33][emoji23] Ja jutro wybieram się do Lidla obczaić co jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png
Ttsssssiiiiiii
Dopiero teraz dotarlo do mnie co zrobiłam...

reklama
No chyba za dużo zjadłaś. Spróbuj zasnąć albo napić się wody gazowanej z cytryną.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Roczny synek bawi sie obok..spanie odpada...a za 30 min ide do przedszkila po starszego... moge tylko pomarzyc o spaniu czy lezeniu.. wlasnie bede musiala wejsc na wieksze obroty
:(

Dobrze ze jesteś w domu bo to zawsze inaczej się znosi. Ja niestety od tygodnia jestem śpiąca i przemeczona A do pracy chodzić trzeba :( więc podsypiam na krześle jak nikt nie widzi. Od dzisiaj coś mnie zaczęło mdlic i modlę się tylko żeby to było jednorazowe bo juz teraz mi ciężko ukrywać te "ciążowe objawy"( bóle brzucha zmęczenie itd) A co jak przyjdą większe mdłości...
No wlasnie myslalam ze sie wymigam od mdlosci, ale sa coraz większe....

Szalona, czyli jednak w tej ciąży też zaczynają się mdłości u Ciebie? U mnie tym razem 2 tygodnie wcześniej przyszły niż ostatnio :/ na razie jestem u rodziców to ma się kto dzieckiem pomoc zająć, boję się co będzie po niedzieli nam wrócimy do domu :/
Niestety tak..... u mnie ciaza = mdlosci...
A juz sie cieszylam po cichutku, ze bedzie ciaza bezobjawowa

Ja muszę jeść dosłownie co 2-3 godziny, non stop burczy mi w brzuchu. Eh nie chce za dużo przytyć, a po nogach już widzę, ze przybrałam troche przez to jedzenie [emoji53] Mdli mnie tylko z rana lub w nocy jak się obudzę, do wytrzymania jak na razie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja póki co jedyne na co mam ochotę to kawa :( odrzuca mnie od każdego jedzenia i wmuszam w siebie jakieś mikro porcje, żeby tylko coś w tym żołądku było...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

1519384560-a88d64e7db041452-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny macie pojecie co pisze przy gwiazdce???
Myslicie ze rodzinna albo jakis gin na nfz mi to przepisze na skierowanie zebym nie musiala tyle płacić?

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja muszę jeść dosłownie co 2-3 godziny, non stop burczy mi w brzuchu. Eh nie chce za dużo przytyć, a po nogach już widzę, ze przybrałam troche przez to jedzenie [emoji53] Mdli mnie tylko z rana lub w nocy jak się obudzę, do wytrzymania jak na razie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie jest tak samo, co 2h atak wilczego głodu aż mi się słabo robi! Dużo jem, od słodkiego mnie odrzuciło- chociaż tyle dobrego [emoji6]mdłości tez głównie wieczorem, czasem w nocy i rano po wstaniu, a w ciągu dnia ochota na sen- przy biurku w robocie ciężko. Po za tym zaczęły mnie bolec piersi( głównie sutki).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry