pysia1986
Fanka BB :)
Dziewczyny to ja duzych brodawek nie mam tylko piersi zmieniam na mniejsze [emoji23]A to chodzi o sama ta brodawkę co STOI? [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to ja duzych brodawek nie mam tylko piersi zmieniam na mniejsze [emoji23]A to chodzi o sama ta brodawkę co STOI? [emoji23]
Zacytowalam Aga10_2018 nad swoją wypowiedzią
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A to chodzi o sama ta brodawkę co STOI? [emoji23]
Tak.A to chodzi o sama ta brodawkę co STOI? [emoji23]
co się śmiejesz musiałam zobrazować jakoś [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zrób zdjęcie w porównaniu do czegoś [emoji23]
No w ta Ske to spokojnie nawet wskazujacy palec bym wsadzila, tak ma styk [emoji3] ale @Emol dobrze Ci to zobrazowalaco się śmiejesz musiałam zobrazować jakoś [emoji23]
Ok to faktycznie zmienię na S dzięki !
Jaka to firma?Ale widzę ze nie ma S jest rozmiar l( uniwersalny) i mały. To ten mały to S ?
Kurde boję się brać acard na noc po tym gorącym dniu w dzień i ruchu.
Chyba pominę dzisiejszą dawkę ...
Nie wiem czy mądrze zrobię ale acard rozrzedza krew .. A dzisiaj ja cały dzień w ruchu. Plus mega gorąco ...