justyna612
Fanka BB :)
Nic takiego nie napisałamNapisałaś że radykalne osoby postąpiły by tak a tak a przecież nie były w takiej sytuacji.
Skąd ta pewność ? ;-)
Luz, zakończmy pokojowo temat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic takiego nie napisałamNapisałaś że radykalne osoby postąpiły by tak a tak a przecież nie były w takiej sytuacji.
Skąd ta pewność ? ;-)
Tak S to maly, mam te same w domu [emoji3]Ale widzę ze nie ma S jest rozmiar l( uniwersalny) i mały. To ten mały to S ?
Dlatego ja planuje wychodzić rano i wracać o 10.30 do domu. Moja lekarka mówiła żeby nie siedzieć na upale bo znacząco podnosi się temperatura ciała i może odkleic się łożysko.
Dobrze ze Ci przeszło, ja dwa razy zaslablam w 4 miesiącu, teraz już lepiej ale na upały zamierzam leżeć pod wiatrakiem.
Brałam merz special i wcieralam wcierke firmy Jantar na porost włosów, pomogło bardzo, jednak nie karmilam już wtedy.Dziewczyny A dla siebie jakieś witaminy po porodzie macie coś przetestowane. Włosy paznokcie podobna słaba. Bralyscie jakieś suplementy żeby przy karmieniu nie zaszkodzić?
Ja biorę codziennie niezależnie od ruchu.
Nic takiego nie napisałammoże źle mnie zrozumiałas, napisałam tylko, że takie osoby tak na prawdę nie mogą mieć pewności co do tego jak by postapily
Luz, zakończmy pokojowo temat?![]()
Przeszło. Dużo wody wypiłam.
Letnia kąpiel. Teraz pije Lecha free a mały buszuje.
Wszystko w porządku ale to pierwszy i ostatni taki wypad sobie zrobiłam.
Choć starałam się jednak w cieniu być i nie wystawiać na słońce ale wiadomo, że w takie ciepło i tak temperatura robi swoje nawet w cieniu.
Tyle, że chłodek wiał, wiaterek i zimne lody były dwa razy
I sushiiiiipieczone ofkorss
Ja jak już wychodzę na słońce to w czapce żeby nie grzalo mi w głowę bo odrazu mi slabo. Uważaj na siebie..
Nic takiego nie napisałammoże źle mnie zrozumiałas, napisałam tylko, że takie osoby tak na prawdę nie mogą mieć pewności co do tego jak by postapily
Luz, zakończmy pokojowo temat?![]()