sandralevv93
Fanka BB :)
No @monami chyba przesadzilas [emoji3][emoji3] ja kupiłam S i sa duze [emoji3][emoji3]Osłonki na piersi rozmiar L? Jesteś pewna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No @monami chyba przesadzilas [emoji3][emoji3] ja kupiłam S i sa duze [emoji3][emoji3]Osłonki na piersi rozmiar L? Jesteś pewna?
Osłonki na piersi rozmiar L? Jesteś pewna?
Wiem, wiem@justyna612 to Aga Cie wspominala Zobacz załącznik 880414
Moge Ci jutro wyslac zdjęcie nakładek SSą S albo L nie wiem na jakiej podstawie jest ten rozmiar ? Sutków? Piersi ?
Ja mam zarówno duże piersi jak i duże sutki wiec wzięłam L
Moge Ci jutro wyslac zdjęcie nakładek S
Piersi piersiami Ale można mieć duże piersi a małe brodawki. Jeżli będzie dużo przestrzeni to bobas będzie musiał bardzo mocno ciągnący aby ciśnienie się zrobiło. Ja w pierwszej wybrałam s i były idealne. Brodawka jest na szerokość mojego palca małego u ręki. (opuszek palca) i s było ok.Też takie wzięłam jak to się dobiera? Moje piersi są duuuuze;-)
Ok ok, ale to juz rano bo teraz juz w łóżku leze [emoji3][emoji3]Zrób zdjęcie w porównaniu do czegoś [emoji23]
Piersi piersiami Ale można mieć duże piersi a małe brodawki. Jeżli będzie dużo przestrzeni to bobas będzie musiał bardzo mocno ciągnący aby ciśnienie się zrobiło. Ja w pierwszej wybrałam s i były idealne. Brodawka jest na szerokość mojego palca małego u ręki. (tu przy kostce i rozpoczęciu paznokcia) i s było ok.
U nas już dzisiaj wielka pogodowa masakra.
Jest bardzo gorąco i duszno.
Dzisiaj byliśmy w zoo z z kuzynem i Jego dwulatkiem i później u bliskich znajomych
Z nimi na placu zabaw.
Ja cały dzień na powietrzu.
Zrobiło mi się w pewnym momencie duszno i czarno przed oczami.
Położyłam się na ławce na lewym boku i napiłam się wody. Na szczęście przeszło.
Teraz leżę w łóżku a zaraz zrobię sobie letnia kąpiel. .
Jutro leżę plackiem cały dzień!
Bo właśnie ma być gorąco jeszcze bardziej choć nie wiem czy jest to możliwe !!
Także uważaj na siebie.
Ten tydzień będzie dla nas mega trudny.