reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A z tymi bólami ja miałam jakieś tydzień temu, krotko przed @ i w dzień już nic więc nic straconego

Ja tez mam te bóle ale male są.... i 5 dni do @ (dzisiejszego dnia nie licze, bo to 1,5h zostalo)... zazwyczaj pobolewa dzien przed... teraz cos za wcześnie...

testuje 1 dzien przed @..czyli za 4 dni.... wiec za 3 dni musze miec test.....tak ladniej to brzmi.... krócej.. :)

Jabułszko i Szalona kiedy test? Ja @powinnam mieć 2lutego a wy?

@ ja powinnam mieć 2 luty
Jabluszkowa ok 4 luty

Ale testowac bede 1 luty... :)

Aaale mi sie pic chce... od godz 20
2 carmie
2 herbaty
1 szkl wody
Ja tyle nie pije normalnie...teraz zauważyłam
Ale to pewnie przez sushi..bo wsunelam troche na kolacje.a to slone..a sól wyciaga wode z organizmu

Ostatnia edycja:
reklama
@ ja powinnam mieć 2 luty
Jabluszkowa ok 4 luty

Ale testowac bede 1 luty... :)

Aaale mi sie pic chce... od godz 20
2 carmie
2 herbaty
1 szkl wody
Ja tyle nie pije normalnie...teraz zauważyłam
Ale to pewnie przez sushi..bo wsunelam troche na kolacje.a to slone..a sól wyciaga wode z organizmu
O to na równi-))
Oj sporo wypiłaś ja dziennie 2litry wody n/g +2 herby zielone
Ja nawet nie mogę się ponakręcać-((mam pms co miesiąc chyba od początku jak miesiączkuje czyli od jakiś 27-28lat

Do góry