J
Jabłuszkowa
Gość
Chyba tempka powinna spaść dzień przed okresem. Flor87 też spadła. Jak Ci się utrzymuje to dobry znak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tempka powinna spaść dzień przed okresem. Flor87 też spadła. Jak Ci się utrzymuje to dobry znak
Witaj!O córcie starałam się 6 lat
Wiek mój 39
A z tymi bólami ja miałam jakieś tydzień temu, krotko przed @ i w dzień już nic więc nic straconego
Jeszcze do okresu 5 dni....wiec nadal mi moze spaść...bo zazwyczaj spada dzien przed...Chyba tempka powinna spaść dzień przed okresem. Flor87 też spadła. Jak Ci się utrzymuje to dobry znak
Nie tylko ty -))zazwyczaj kładę się spać około 2Tylko ja cierpie na bezsenność??
Jabułszko i Szalona kiedy test? Ja @powinnam mieć 2lutego a wy?
O to na równi-))@ ja powinnam mieć 2 luty
Jabluszkowa ok 4 luty
Ale testowac bede 1 luty...
Aaale mi sie pic chce... od godz 20
2 carmie
2 herbaty
1 szkl wody
Ja tyle nie pije normalnie...teraz zauważyłam
Ale to pewnie przez sushi..bo wsunelam troche na kolacje.a to slone..a sól wyciaga wode z organizmu