reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja właśnie zanim zrobiłam test miałam bóle jak na @, później po pozytywnym teście z 2 dni tez mnie bolał brzuch, a teraz przeszło :)
Już się nie mogę doczekać czwartku.. Mam świadomość ze serduszka może jeszcze nie być widać na USG ale będę bardziej spokojna po wizycie na pewno :)
Gratulacje!!
Kciuki zaciśnięte

reklama
Ja rowniedobrze moge nie mierzyc, bo wstaje do malucha o 2 w nocy
. O 4 nad ranem..prosto do cyca....o 6...potem lezakuje.. ..klade sie spac po polnicy....
od ok roku nie przespalam wiecej niz 3~4 h z rzedu....zeby bylo miarodajnie..to chyba powinna byc 7~8 h sen... wiec mierze czesto...i porownuje ile termometr wskazuje dzieciom i mezowi... dzieci maja 36,6.. maz dokladnie tyle samo..a ja dzien w dzien 37 lub 37,1.wiec widze..ale tez cxuje cieplejsza glowe niz u nich..

Dzieki wam juz mi lepiej

A to faktycznie 3/4godziny to za mało snu

A to faktycznie 3/4godziny to za mało snu
Marzy mi sie przespac tak z 6 h... mmm :)
Ja odsypiam. Z maly 2h za dnia..tylko jak starszy jest w przedszkolu.. wiec to tez niemiarodajne.... no ale srednia kilku temperatur... oczywiscie nie mierzona po posilku...po kapieli.po przyjsciu z dworu... tylko wlasnie po 2~ 3 h snie..to tak wychodzą..

Poranek byl z bolami..juz przeszło....

Dzis bardziej czuje bóle jak na @.... ale nadal nie jest to max.. 5 dni do okresu

Przez te bóle ....stresuje sie.....,!!!! :(((
Spokojnie , nie myśl tak o tym bo samo myślenie może Cię wykończyć psychicznie . Poczytaj coś, pooglądaj byle zająć czymś głowę innym . :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie i czy mogę dołączyć do was?Jestem Mamą7 -niej córci, a za sobą mam 4 ciążę stracone w 22 tyg ,13 ,12 pozamaciczna i 5,5 bez 1 jajowodu
Obecnie nie czekam na @
Z objawów ciażowych to mam wszystkie jak co miesiąc na@wogóle nie biorę ich pod uwagę .Nie testuje przed czasem .
Obecnie mam tylko jeden objaw a mianowicie metaliczny posmak w ustach który miałam w 2 ciażach, no ale zobaczymy do @jeszcze tydzień
Życzę pozytywnych testów
Witaj , bardzo mi przykro z powodu twoich strat, tyle już przeszłas że teraz musi być wszyatk o dobrze , będę trzymać kciuki za was dziewczyny :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry