reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja właśnie zanim zrobiłam test miałam bóle jak na @, później po pozytywnym teście z 2 dni tez mnie bolał brzuch, a teraz przeszło :)
Już się nie mogę doczekać czwartku.. Mam świadomość ze serduszka może jeszcze nie być widać na USG ale będę bardziej spokojna po wizycie na pewno :)
Gratulacje!!
Kciuki zaciśnięte

reklama
Ja rowniedobrze moge nie mierzyc, bo wstaje do malucha o 2 w nocy
. O 4 nad ranem..prosto do cyca....o 6...potem lezakuje.. ..klade sie spac po polnicy....
od ok roku nie przespalam wiecej niz 3~4 h z rzedu....zeby bylo miarodajnie..to chyba powinna byc 7~8 h sen... wiec mierze czesto...i porownuje ile termometr wskazuje dzieciom i mezowi... dzieci maja 36,6.. maz dokladnie tyle samo..a ja dzien w dzien 37 lub 37,1.wiec widze..ale tez cxuje cieplejsza glowe niz u nich..

Dzieki wam juz mi lepiej

A to faktycznie 3/4godziny to za mało snu

A to faktycznie 3/4godziny to za mało snu
Marzy mi sie przespac tak z 6 h... mmm :)
Ja odsypiam. Z maly 2h za dnia..tylko jak starszy jest w przedszkolu.. wiec to tez niemiarodajne.... no ale srednia kilku temperatur... oczywiscie nie mierzona po posilku...po kapieli.po przyjsciu z dworu... tylko wlasnie po 2~ 3 h snie..to tak wychodzą..

Poranek byl z bolami..juz przeszło....

Dzis bardziej czuje bóle jak na @.... ale nadal nie jest to max.. 5 dni do okresu

Przez te bóle ....stresuje sie.....,!!!! :(((
Spokojnie , nie myśl tak o tym bo samo myślenie może Cię wykończyć psychicznie . Poczytaj coś, pooglądaj byle zająć czymś głowę innym . :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie i czy mogę dołączyć do was?Jestem Mamą7 -niej córci, a za sobą mam 4 ciążę stracone w 22 tyg ,13 ,12 pozamaciczna i 5,5 bez 1 jajowodu
Obecnie nie czekam na @
Z objawów ciażowych to mam wszystkie jak co miesiąc na@wogóle nie biorę ich pod uwagę .Nie testuje przed czasem .
Obecnie mam tylko jeden objaw a mianowicie metaliczny posmak w ustach który miałam w 2 ciażach, no ale zobaczymy do @jeszcze tydzień
Życzę pozytywnych testów
Witaj , bardzo mi przykro z powodu twoich strat, tyle już przeszłas że teraz musi być wszyatk o dobrze , będę trzymać kciuki za was dziewczyny :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry