reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Rewelacja, gratulacje.. na pewno dobrze przyrosnie...

Denerwować to sie juz bedziesz do konca życia...
..teraz cale 9 miesiecy ciąży...potem o to czy dobrze je i przybiera na wadze.....
Potem czy sobie w szkole poradzi... itd...to nie ma konca.. taki los matki..zawsze sie bedziemy przejmowac naszymi dziećmi....od poczęcia .. aż po grób :)

Ale mi sie testowac chce...
Mialam ze stresu lekkie pobolewania jak na @ ale przeszlo już... bo troche za wcześnie na Takie pobolewania to na gòra 2 dni przed a nie 6
No tak zmartwień nie ma końca a najgorsze, źe same się tak wkręcamy a ja to w ogóle nie umiem się wyłączyć tylko myślę i myślę i snuje czarne scenariusze
A z tymi bólami ja miałam jakieś tydzień temu, krotko przed @ i w dzień już nic więc nic straconego.
Jabłuszka a ile dni do @ ?
Flor87 trzymaj się niedługo i Tobie się uda

No tak zmartwień nie ma końca a najgorsze, źe same się tak wkręcamy a ja to w ogóle nie umiem się wyłączyć tylko myślę i myślę i snuje czarne scenariusze
A z tymi bólami ja miałam jakieś tydzień temu, krotko przed @ i w dzień już nic więc nic straconego.
Jabłuszka a ile dni do @ ?
Flor87 trzymaj się niedługo i Tobie się uda
Za dużo... 8 ! Robienie testu jest u mnie bez sensu jeszcze. Wiem to a i tak kusi :/

To faktycznie jeszcze nie wyjdzie, zaciśnij zęby kobieto i trzymaj się z dala od testów , im dłużej wytrwasz tym ładniejsza krecha będzie

Witaj i życzę szczęścia przy testowaniu a potem już tylko spokojnego czekania na maluszka !!!:biggrin2:
Ja też czekam na drugie, mam syna w podobnym wieku co Twoja córcia ;)

Matko mnie też kusi żeby testować jutro rano... w ogóle dzisiaj dokupilam jeszcze jeden test z rossmanna bo była promocja. Akurat by był na jutro;D niech mi ktoś napisze że to wielka głupota! Co by mi ta pokusa się z głowy wybila:p
Mnie tez mega korci, ale tak jak napisalas to GŁUPOTA bo jeszcze JEST ZA WCZEŚNIE... NIE MARNUJ TESTU....
Jutro jade do rossmana..bo ja sie jeszcze niezaopatrzylam w test....
Jabluszkowa... czekamy dalej razem !!

reklama
Witam serdecznie i czy mogę dołączyć do was?Jestem Mamą7 -niej córci, a za sobą mam 4 ciążę stracone w 22 tyg ,13 ,12 pozamaciczna i 5,5 bez 1 jajowodu
Obecnie nie czekam na @
Z objawów ciażowych to mam wszystkie jak co miesiąc na@wogóle nie biorę ich pod uwagę .Nie testuje przed czasem .
Obecnie mam tylko jeden objaw a mianowicie metaliczny posmak w ustach który miałam w 2 ciażach, no ale zobaczymy do @jeszcze tydzień
Życzę pozytywnych testów

Witaj, no pewnie zapraszamy..
Bardzo bardzo współczuję, takie cos w ogole nie powinno sie dziać, mam nadzieje ze teraz Wam sie uda i córcia bedzie miala rodzenstwo :)
Trzymam kciuki

Do góry