J
Jabłuszkowa
Gość
Koniecznie! I daj znać jak ten szczęśliwy cykl nastąpiJa juz niestety plamie wiec przyjdzie zaraz @..życzę wam wszystkim powodzenia :-)) bede Was podglądać:-)) szczesliwych i nudnych ciaz :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie! I daj znać jak ten szczęśliwy cykl nastąpiJa juz niestety plamie wiec przyjdzie zaraz @..życzę wam wszystkim powodzenia :-)) bede Was podglądać:-)) szczesliwych i nudnych ciaz :-))
No tak zmartwień nie ma końca a najgorsze, źe same się tak wkręcamy a ja to w ogóle nie umiem się wyłączyć tylko myślę i myślę i snuje czarne scenariuszeRewelacja, gratulacje.. na pewno dobrze przyrosnie...
Denerwować to sie juz bedziesz do konca życia...
..teraz cale 9 miesiecy ciąży...potem o to czy dobrze je i przybiera na wadze.....
Potem czy sobie w szkole poradzi... itd...to nie ma konca.. taki los matki..zawsze sie bedziemy przejmowac naszymi dziećmi....od poczęcia .. aż po grób
Ale mi sie testowac chce...
Mialam ze stresu lekkie pobolewania jak na @ ale przeszlo już... bo troche za wcześnie na Takie pobolewania to na gòra 2 dni przed a nie 6
Za dużo... 8 ! Robienie testu jest u mnie bez sensu jeszcze. Wiem to a i tak kusi :/No tak zmartwień nie ma końca a najgorsze, źe same się tak wkręcamy a ja to w ogóle nie umiem się wyłączyć tylko myślę i myślę i snuje czarne scenariusze
A z tymi bólami ja miałam jakieś tydzień temu, krotko przed @ i w dzień już nic więc nic straconego.
Jabłuszka a ile dni do @ ?
Flor87 trzymaj się niedługo i Tobie się uda
I w ogóle pisalam wam że nic nie czuje już na dole. Po poludniu znowu mnie coś tam pobolewalo i do teraz boli. Tempka na wieczór 37 i 1
Mnie tez mega korci, ale tak jak napisalas to GŁUPOTA bo jeszcze JEST ZA WCZEŚNIE... NIE MARNUJ TESTU....Matko mnie też kusi żeby testować jutro rano... w ogóle dzisiaj dokupilam jeszcze jeden test z rossmanna bo była promocja. Akurat by był na jutro;D niech mi ktoś napisze że to wielka głupota! Co by mi ta pokusa się z głowy wybila
Witam serdecznie i czy mogę dołączyć do was?Jestem Mamą7 -niej córci, a za sobą mam 4 ciążę stracone w 22 tyg ,13 ,12 pozamaciczna i 5,5 bez 1 jajowodu
Obecnie nie czekam na @
Z objawów ciażowych to mam wszystkie jak co miesiąc na@wogóle nie biorę ich pod uwagę .Nie testuje przed czasem .
Obecnie mam tylko jeden objaw a mianowicie metaliczny posmak w ustach który miałam w 2 ciażach, no ale zobaczymy do @jeszcze tydzień
Życzę pozytywnych testów