reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

To super! Kiedy zamierzasz testowac? Masz juz jakies objawy? Bo ja zadnych.. To bedzie 1 ciaza wiec nie wiem kiedy moge sie ich dopatrywac :p
Szalona 29 mialam Cie zacytowac ale chyba nie umiem :(

reklama
Hej, u mnie 3 dni temu pokazały się 2 kreski...dalej nie wierze :) wizyta u ginekologa za 2 tygodnie :)
Gratulacje!!! Spokojnych 9 miesięcy
A mnie dzisiaj pokusiło i zrobiłam betę wynik 91,47 w 26d i teraz będę się denerwować cały weekend czy przyrośnie ładnie po 48-72 godzinach :mad: eeehh

Ostatnia edycja:
To super! Kiedy zamierzasz testowac? Masz juz jakies objawy? Bo ja zadnych.. To bedzie 1 ciaza wiec nie wiem kiedy moge sie ich dopatrywac :p
Szalona 29 mialam Cie zacytowac ale chyba nie umiem :(

Pod kazdym wpisem jest w prawym dolnym rogu "cytat" klikasz w to..i obok napis "odpowiedź" tez klikasz :)

Ostatnia edycja:
Gratulacje!!! Spokojnych 9 miesięcy
A mnie dzisiaj pokusiło i zrobiłam betę wynik 91,47 w 26d i teraz będę się denerwować cały weekend czy przyrośnie ładnie po 48-72 godzinach :mad: eeehh
Rewelacja, gratulacje.. na pewno dobrze przyrosnie...

Denerwować to sie juz bedziesz do konca życia...
..teraz cale 9 miesiecy ciąży...potem o to czy dobrze je i przybiera na wadze.....
Potem czy sobie w szkole poradzi... itd...to nie ma konca.. taki los matki..zawsze sie bedziemy przejmowac naszymi dziećmi....od poczęcia .. aż po grób :)

Ale mi sie testowac chce...
Mialam ze stresu lekkie pobolewania jak na @ ale przeszlo już... bo troche za wcześnie na Takie pobolewania to na gòra 2 dni przed a nie 6

Ostatnia edycja:
Matko mnie też kusi żeby testować jutro rano... w ogóle dzisiaj dokupilam jeszcze jeden test z rossmanna bo była promocja. Akurat by był na jutro;D niech mi ktoś napisze że to wielka głupota! Co by mi ta pokusa się z głowy wybila:p

I w ogóle pisalam wam że nic nie czuje już na dole. Po poludniu znowu mnie coś tam pobolewalo i do teraz boli. Tempka na wieczór 37 i 1

reklama
Ja juz niestety plamie wiec przyjdzie zaraz @..życzę wam wszystkim powodzenia :-)) bede Was podglądać:-)) szczesliwych i nudnych ciaz :-))

Do góry