reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A dziękuję -))ja w tym cyklu zbytnio nie liczę bo akurat miałam owulkę z prawego jajnika,
a tam jajowodu brak ,ale nigdy nic niewiadomo-))
Szanse są ,nie zbyt duże po tych moich przejściach.
Nie zabezpieczam się od 20 lat (partner ten sam-mąż od 13)
Mimo to 5 x byłam w ciąży ale żadna nie była wpadką!!
Pieprzenie że stosunek przerywany to nie antykoncepcja ,to ja jestem przykładem że tak!!
Tabsów nie mogę ani plastrów
A jak u Ciebie sytucja ?
Który cykl starań ,kiedy test ?
Miejmy nadzieję że uda nam się wszystkim -))!!
Trzymam kciuki
Ja testowałam wczwartek i wyszły dwie kreski, wczoraj beta 91,47 jakoś tak i jutro idę powtórzyć zobaczymy ile przyrosnieo_O To mój czwarty cykl.
Jabłuszka Szalona 29 taki ból jak na @ nic jeszcze nie znaczy , ja taki miałam kilka dni i @ nie przyszła !!

Szalona a czemu mierzysz temp w ciągu dnia?
Mierzysz rano zanim wstaniesz z łożka i tylko raz.
W ciągu dnia jest niemiarodajna i nic z niej się nie dowiesz

Ja właśnie zanim zrobiłam test miałam bóle jak na @, później po pozytywnym teście z 2 dni tez mnie bolał brzuch, a teraz przeszło :)
Już się nie mogę doczekać czwartku.. Mam świadomość ze serduszka może jeszcze nie być widać na USG ale będę bardziej spokojna po wizycie na pewno :)

Dzis bardziej czuje bóle jak na @.... ale nadal nie jest to max.. 5 dni do okresu

Przez te bóle ....stresuje sie.....,!!!! :(((
Rozumiem ! Ala te bóle wcale nie muszą oznaczać że @ się zbliża. Ja jestem dobrej myśli! Już tak mało zostało do testowania... wytrzymamy;*

Ja sobie dzisiaj gości zaprosiłam także myśli zajęte będą czymś innym :)

Okres mam mieć 4 lutego no góra 5. Także też już coraz bliżej. Mój mąż to jest przekonany że się udało... :/

A tempke mierze z rana samego po przebudzeniu. Tylko że w ciągu dnia sprawdzam jeszcze z 3 razy czy aby na pewno nie spadła :D siła wyższa... [emoji14]

reklama
Szalona a czemu mierzysz temp w ciągu dnia?
Mierzysz rano zanim wstaniesz z łożka i tylko raz.
W ciągu dnia jest niemiarodajna i nic z niej się nie dowiesz

Ja rownie dobrze moge nie mierzyc, bo wstaje do malucha o 2 w nocy
. O 4 nad ranem..prosto do cyca....o 6.. ..klade sie spac po polnicy....
od ok roku nie przespalam wiecej niz 3~4 h z rzedu....zeby bylo miarodajnie..to chyba powinna byc 7~8 h sen... wiec mierze czesto...i porownuje ile termometr wskazuje dzieciom i mezowi... dzieci maja 36,6.. maz dokladnie tyle samo..a ja dzien w dzien 37 lub 37,1.wiec widze..ale tez czuje cieplejsza glowe niz u nich..

Dzieki wam juz mi lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry