Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja testowałam wczwartek i wyszły dwie kreski, wczoraj beta 91,47 jakoś tak i jutro idę powtórzyć zobaczymy ile przyrosnie To mój czwarty cykl.A dziękuję -))ja w tym cyklu zbytnio nie liczę bo akurat miałam owulkę z prawego jajnika,
a tam jajowodu brak ,ale nigdy nic niewiadomo-))
Szanse są ,nie zbyt duże po tych moich przejściach.
Nie zabezpieczam się od 20 lat (partner ten sam-mąż od 13)
Mimo to 5 x byłam w ciąży ale żadna nie była wpadką!!
Pieprzenie że stosunek przerywany to nie antykoncepcja ,to ja jestem przykładem że tak!!
Tabsów nie mogę ani plastrów
A jak u Ciebie sytucja ?
Który cykl starań ,kiedy test ?
Miejmy nadzieję że uda nam się wszystkim -))!!
Trzymam kciuki
Dzis bardziej czuje bóle jak na @.... ale nadal nie jest to max.. 5 dni do okresu
Przez te bóle ....stresuje sie.....,!!!! ((
Haha banalne a ja sie nad tym tyle glowilam No ale dzieki, bede wiedziec na nastepny raz ;*Pod kazdym wpisem jest w prawym dolnym rogu "cytat" klikasz w to..i obok napis "odpowiedź" tez klikasz
Rozumiem ! Ala te bóle wcale nie muszą oznaczać że @ się zbliża. Ja jestem dobrej myśli! Już tak mało zostało do testowania... wytrzymamy;*Dzis bardziej czuje bóle jak na @.... ale nadal nie jest to max.. 5 dni do okresu
Przez te bóle ....stresuje sie.....,!!!! ((
Szalona a czemu mierzysz temp w ciągu dnia?
Mierzysz rano zanim wstaniesz z łożka i tylko raz.
W ciągu dnia jest niemiarodajna i nic z niej się nie dowiesz