Kocurek
Fanka BB :)
Jeśli nie ma nikogo z rodziny to można wziąść doule, do pomocy. Nie wiem ile to kosztuje ale to jakaś opcja, no i te babki takie raczej zorganizowane. Mi mąż ma pomagać po Cc w domu, ale jak widzę jaki on jest wrażliwy na pewne rzeczy to obawiam się ze jak zobaczy ranę że szwami to osunie się na ziemię
No ale będzie sobie dziecko nosił w takim razie bo ja nie zamierzam się wykończyć.
No ale będzie sobie dziecko nosił w takim razie bo ja nie zamierzam się wykończyć.
@Miao Weź na spokojnie ustal, czy przypadkiem nie jest tak, że dla niego to dobra wymówka, żeby w tej fizjologii porodowej nie uczestniczyć. A jeśli trochę tak jest, to... może lepiej odpuścić i sobie zorganizować kogoś innego do pomocy? Ja ze swoim kilka dni temu rozmawiałam i mimo, że prawdopodobnie pojedziemy do szpitala, w którym będziemy mieli z marszu salę rodzinną (tam nie ma sali wieloosobowej do rodzenia bez os. tow.), to mój mąż z całym przekonaniem powiedział, że on nie wyobraża sobie tam ze mną zostać. A przy rozmowie o pomocy po ewentualnym CC zapytał, czy można kogoś wynająć.
@Mamisia83 A płukanie zatok? Mi internista przepisał zestaw Fixsin, nawet nie było mega drogie (moja mama stosuje zestaw droższej firmy). Sinupret wg mnie działa, ani mój gin, ani internista nie mieli zastrzeżeń.