reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Zwykła, ale samo wypicie glukozy poszlo mi calkiem okey i czulam sie dobrze. Wytrzymałam 30 min i zrobilo mi sie duszno, slabo i strasznie sie pociłam. Pielęgniarka tez mnie niezle wkurzyla bo wgl sie mną nie zainteresowala gdy jej powiedzialam ze jest mi słabo, tylko łaskawie wyskoczyla z tekstem "a piła pani cos wgl? Niech sie pani napije" i sobie poszła. Wiec sie napilam łyk wody i po 10 sekundach bylam juz w toalecie.

Kurde biedna :-(
Powinna była Cię pinda położyć na kozetkę i dac wody no !
A powiedz rano piłaś przed badaniem wodę?

reklama
To u mnie tak się dzieje za każdym razem [emoji14] ale leżenie w zabiegowym na kozetce mnie ratuje przed zwróceniem. Ja wiem jak znoszę dlatego od razu uprzedzilam pielęgniarkę ze będę potrzebować łóżka :D pamiętaj żeby przed następną próba też ostrzec personel jak reagujesz
Wlasnie sobie juz opracowuje taktyke w głowie [emoji28] i po wypiciu wyjde sobie na zewnatrz albo bede lezec w samochodzie z wlaczona klimatyzacja i wchodzić na same pobrania. Moze jakos dam rade [emoji47]

Tez patrzylam zeby w rodzinie sie nie powtarzało, ale ogolnie staralam sie wybrac imie mniej popularne. Nie chce wolac do dziecka i zamiast jedno to cala gromada np Frankow przyleci [emoji23][emoji23]
Bez przesady, nie jest tak, ze polowa dzieci ma jedno imie :D za "naszych" czasow tez byly imiona bardziej popularne lub mniej, ale nie bylo tak,ze w piaskownicy wiekszosc nazywala sie tak samo. Mysle, ze to sie rozklada jakos rownomiernie :)

Bez przesady, nie jest tak, ze polowa dzieci ma jedno imie :D za "naszych" czasow tez byly imiona bardziej popularne lub mniej, ale nie bylo tak,ze w piaskownicy wiekszosc nazywala sie tak samo. Mysle, ze to sie rozklada jakos rownomiernie :)
Mój Szymek okazuje sie,że na 4 miejscu :D Ale co z tego,jak nam sie tak strasznie podoba :D

Wlasnie sobie juz opracowuje taktyke w głowie [emoji28] i po wypiciu wyjde sobie na zewnatrz albo bede lezec w samochodzie z wlaczona klimatyzacja i wchodzić na same pobrania. Moze jakos dam rade [emoji47]
Najlepiej jeszcze jak pijesz wodę to dosłownie po małym łyczku i nie za czesto. Zamknij oczy i nic nie mow [emoji14] ja byłam na glukozie z mężem żeby mnie asekurowal :D widzi ze sie mecze to zawsze mnie o cos wypytuje. A ja to nawet kiwnac glowa nie moge [emoji23]

Piłam od razu po wstaniu z łóżka i jeszcze chwile przed badaniem

A glukoze piłaś łyczkami czy szybko ?
Ja łyczkami. Może to ma jakieś znaczenie ?
Akurat może Ty łyczki lepiej zniesiesz ?
Teraz jem trochę slonego na szpinaku.
20180712_095856.jpg

Załączniki

• 20180712_095856.jpg
    20180712_095856.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 328
Mozliwe, ale np kuzynka mi opowiadala ze jej syn w przedszkolu ma 6 Antkow w grupie i 4 Nikodemow i ogólnie grupa pod wzgedem imion nie jest różnorodna :)

reklama
Ja sie ciagle nie moge zdecydowac co do imienia ..
Filip zawsze chcialam by byl, ale juz pewna nie jestem.... Bartek lub jakies inne fajnie jakby pasowalo do Tomek i Wojtek

Szukam teraz natchnienia
Hmm a moze Radek, Dominik

Ostatnia edycja:
Do góry