Aga10_2018
Fanka BB :)
Fajne cycki macie! Choc rozumiem,że powyżej rozmiaru E bywają denerwujace. Ja mam D(przed ciążą C),także po cichutku,w kąciku popodziwiam Wasze
E tam w kącie. Pokazuj ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne cycki macie! Choc rozumiem,że powyżej rozmiaru E bywają denerwujace. Ja mam D(przed ciążą C),także po cichutku,w kąciku popodziwiam Wasze
Ja je własnie ściskałam w B najpierw,które okazało się być C,a teraz w ciązy uwięzione są w D no i trochę śmiesznie to wygląda,bo ja prawego mniejszego mam i lata mi po miseczceJa też myslalam długo, że mam rozmiar DD albo E.
Poszłam do profesjonalitki. Brafiterki.
Zmierzyła mnie okiem.
Wysłuchała mojego monologu.
Zapytała czy lubię swoje piersi.
Powiedziałam, że tak. Nic do nich nie mam.
To dlaczego Pani je ściska ?
Aha
Zaczęła mi podawać staniki po dokładnym zmierzeniu pod biustem i w biuście i z mojego DD ewentualnie E. Zrobiło się 75 I
Wstydze sięE tam w kącie. Pokazuj ;-)
ŁOOO MATKO. Ja nie mam takich długich przerw między posiłkami [emoji23] [emoji23]Dzień dobry
@Aga 34 mnie kazali rano nie brać tylko odczekać od pierwszego posiłku 3 h i wziąc tabletki
Powodzenia dziewczyny na glukozie
O masz ci los ja musze sobie za to przypominac,że przydałoby się zjeść.ŁOOO MATKO. Ja nie mam takich długich przerw między posiłkami [emoji23] [emoji23]
Ja je własnie ściskałam w B najpierw,które okazało się być C,a teraz w ciązy uwięzione są w D no i trochę śmiesznie to wygląda,bo ja prawego mniejszego mam i lata mi po miseczce
Wstydze się
[/QUOTE]U mnie w tym tygodniu na tapecie jest musztarda chrzanowa [emoji12] [emoji12] no tak mi smakuje że szok.O masz ci los ja musze sobie za to przypominac,że przydałoby się zjeść.
najgorsze jest to,że skończył się arbuz Bo ja niezmiennie od 4 miesiąca wpierdzielam namiętnie arbuziory
KamuflażNo Avatar na zawstydzonego nie wygląda
Zazdroszczę takich piersi [emoji4]. Moje przed ciążą to rozmiar B obecnie urosły co mnie cieszy niezmiernie do rozmiaru D. Piersi to zawsze był mój kompleks, chociaż mąż twierdzi że małe też są fajne [emoji14] taaaaaa.....
U Ciebie jak tam?
Ja niestety badanie do powtórki, zwymiotowalam [emoji43]