Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam stanik 75H...
Ja też pobudka bo jakieś koszmary mi się śniły :/
Młody wstał na siku to i ja do towarzystwa
Okno otwarte...fajnie, chłodno bo u nas po deszczu
Będę się tego trzymać [emoji6]A widzisz !
Czyli co ?
Fajne ?
Fajne !
I tego się trzymaj
Nikodemow? Ale dziwnie, to chyba zalezy od jakiejs lokanej mody, bo przeciez taki Nikodem wydaje sie byc w ogole nie popularny. Antki faktycznie slysze wszedzie, ale to od kilku lat imie na samym szczycieMozliwe, ale np kuzynka mi opowiadala ze jej syn w przedszkolu ma 6 Antkow w grupie i 4 Nikodemow i ogólnie grupa pod wzgedem imion nie jest różnorodna
Z tym ubiorem zawsze najgorzej jeszcze w ciazy. Ja mam 2 imprezy we wrześniu. Najlepsze jest to że jedna wypada 23 września a mam iść do szpitala. Będzie ciekawie. Czekam też na dwie sukienki które zamówiłam na tą okazję [emoji4].Dotarło do mnie,że 18 sierpnia mamy weseleNie chce mi się iść i nie mam sie w co ubrac
A mnie to smieszy nawet, jak wolam mojego Igora, a trzech innych sie patrzy [emoji14] albo ktos wola swojego, a moj jest zdezorientowanyBez przesady, nie jest tak, ze polowa dzieci ma jedno imie za "naszych" czasow tez byly imiona bardziej popularne lub mniej, ale nie bylo tak,ze w piaskownicy wiekszosc nazywala sie tak samo. Mysle, ze to sie rozklada jakos rownomiernie
No u mnie w Lesznie pelno Julek, Len, Nikodemow, Antkow, Frankow, Stasi, Jankow, Szymonow. One tu królują [emoji3]Nikodemow? Ale dziwnie, to chyba zalezy od jakiejs lokanej mody, bo przeciez taki Nikodem wydaje sie byc w ogole nie popularny. Antki faktycznie slysze wszedzie, ale to od kilku lat imie na samym szczycie
Ja sie ciagle nie moge zdecydowac co do imienia ..
Filip zawsze chcialam by byl, ale juz pewna nie jestem.... Bartek lub jakies inne fajnie jakby pasowalo do Tomek i Wojtek
Szukam teraz natchnienia
Hmm a moze Radek, Dominik