reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Fajnie albo niefajnie :D Moze przescieradel nie maja ;( ja sie na bledach nauczylam, ze podklad podkladowi nie rowny, dosłownie [emoji14] mialam do szpitala piec tych duzych 120/60 chyba i były super, jeden dalam dziewczynie z lozka obok, bo nie miala wcale. Pozniej jak mi sie zuzyly to wyslalam meza zeby kupil mi takie same, no i kupil, 60/60cm ;( zadowolony przyszedl ze tak tanio mu sie udalo, bo ja mowilam ze beda prawie dwa razy drozsze. Jak wyjelam z paczki i probowalam sobie na lozko polozyc to juz mu sie humor zepsul i w sumie mnie tez, bo jezdzilo to po lozku i nie dawalo pewnosci czy jest pode mna czy nie :p
Ja użyłam aż jednego podkładu :D dawali w szpitalu, także dużo na mnie nie zużyli :D

reklama
Dostałam wyniki z wczorajszej glukozy! Na szczęscie wszytskie w normie(przynajmniej wg tabelek, które widziałam): 83-162-150.
Za to mocz średnio wyszedł, bo liczne bakterie i leukocyty(?!). Co to jakieś zapalenie?

Haha, ja ostatnio kupilam pol litrowe mleko 3.2% bedac swiecie przekonana,ze to smietanka 32%. Jeszcze jaka bylam z siebie dumna,ze tak tanio [emoji14]
A ja poszłam do sklepu po rukole A kupiłam roszpunke [emoji15] i jeszcze trzymam to opakiwanie w ręce i czytam RUKOLA A w domu czytam ROSZPUNKA!! Ale często mam teraz takie zaćmienia.

Bedzie dobrze :)
po ciazy bedziemy sie tu nawzajem mobilizowac :) i zrzucac zbedne kg przy czekoladzie :)

P.s. mi kawa nie pomaga na n8eprzespane noce..tak wiec czekolada.must have mojej diety :) a apropo slyszalam kiedys jakies info o diecie czekoladowrj [emoji14] chyba nieswiadomie ja stosuję
Ty możesz bo już nas przekonalas ze problemu miec nie bedziesz mnie kiedyś szwagier powiedział o diecie lodowej że lody nie tucza i takie tam chętnie się na nią wybrałam jakie efekty ??? Tak jak myślicie do tej pory się z tego śmieje podobnie pewnie z tą czekoladą jeszcze pewnie z 3 tygodnie bym w toalecie nie była [emoji22].

Dostałam wyniki z wczorajszej glukozy! Na szczęscie wszytskie w normie(przynajmniej wg tabelek, które widziałam): 83-162-150.
Za to mocz średnio wyszedł, bo liczne bakterie i leukocyty(?!). Co to jakieś zapalenie?
A jestes pewna ze dobrze próbkę pobralas? Moze zanieczyszczona? Chociaz leukocytow nie powinno być wcale... Jesli dobrze kojarze to one z nadciśnieniem maja zwiazek :/

Dużego zapasu pieluszek też nie warto robić (chyba ze od razu większy rozmiar) bo szybko moga okazac sie za male :D ja pampersow rozm 1 uzylam az dwie paczki i to te najmniejsze [emoji14] Z 2 też szybko wyszliśmy i dopiero przy rozm 3 zatrzymaliśmy się na troszkę dłużej :)
Przesadzać z pieluchami nie będę bo w sumie teraz jak dziewczyny pisały uświadomiłam sobie,że nie wiem które będą odpowiednie dla Maluszka. Żeby nie uczulały ani nic. A dokupić zawsze można.

reklama
A ja poszłam do sklepu po rukole A kupiłam roszpunke [emoji15] i jeszcze trzymam to opakiwanie w ręce i czytam RUKOLA A w domu czytam ROSZPUNKA!! Ale często mam teraz takie zaćmienia.
Te mam bez przerwy takie zacmienia, a oprocz tego jezyk mi sie plącze i wymyslam glupie slowa. Przy pierwszym bylo dokładnie tak samo, wiec maz juz przyzwyczajony do mojego ciazowego slowotworstwa :D

Do góry