Ale to nie jest szkodliweJa te małe końcówki, które się odrywa z twist-off dwa razy znalazłam w pampersie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to nie jest szkodliweJa te małe końcówki, które się odrywa z twist-off dwa razy znalazłam w pampersie![]()
A chodzisz na NFZ czy płacisz?Ja dzisiaj pierwszy raz w szkole rodzenia. Super atmosfera, dużo przydatnych zajęć. Oto co dostalam; smoczek lovi, butelka avent, butelka medical 150 ml, emulsja do kąpieli, mleczko do prania, sudokrem, wkładki laktacyjne, chusteczki pampers, woda
Za darmo. Dofinansowana szkoła przez miasto.A chodzisz na NFZ czy płacisz?
A o czym mówili? Długo u Ciebie trwa ta szkoła ? Chodzisz z mężem? Mówili kiedy lepiej z mężem A kiedy sama przyjść?Ja dzisiaj pierwszy raz w szkole rodzenia. Super atmosfera, dużo przydatnych zajęć. Oto co dostalam; smoczek lovi, butelka avent, butelka medical 150 ml, emulsja do kąpieli, mleczko do prania, sudokrem, wkładki laktacyjne, chusteczki pampers, woda
Ooo gratulacje [emoji3] u nas też jest Filip.Nie opanowałam jeszcze jak odpowiadać na wiadomości
Mam 28 lat, to moja 1 ciąża , dość długo wyczekiwana, ale mały wziął nas trochę z zaskoczenia ( krótki staż w nowej pracy, mnóstwo stresów), ale jest !!!!
Jestem z Podlasia.
Mówimy z mężem do brzuszka Filip, chociaż są jeszcze 2 inne opcje, ale pewnie zostanie Filipem.
Wyprawka....
Zaczęłam kompletować, tzn. dostalam troche bluzeczek i spodenek ( rozm 62-98).
I dostałam wózek, co prawda nie jest nowy, trzeba odświeżyć, ale bardzo mi sie podoba.
Cześć malutkich kupiłam używanych ubranek, wiec ciuszki mam prawie wszystkie....chyba.
A z reszty wyprawki to kupiliśmy narazie tylko samo łóżeczko.
Reszta wyprawki jeszcze przede mna. I coraz intensywniej muszę się za to wziąć.
Sorki, rozpisałam się.
Nie od soku żurawinowego jak ktoś ma problemy to nie pomaga nie szkodzi ale bakterii nie wypedzi. Duzo wooooody . Czesto problem jest w higienie pobrania ja miałam problem zrobiłam posiew wszystko ok.Pijcie dziewczyny po 50 ml soku z żurawiny z apteki. Pomaga, ja mam dobre wyniki moczu
Tez musze jechac myślałam ze juz wymieniac nie będę musiala ale nie obejdzie sie :-( kupiłaś juz taki do karmienia czy zwykły. Pocieszające jest że alfabet jest długi ja mam f i g więc kolejne literki przede mną.Kupiłam stanik 75H...
Z małym narazie w porzadku, 26.06 miał 948 g więc rośnie ładnie. I od dwóch tygodni mam zdiagnozowana cukrzyce ciążowa.Witamy .
Wszystko z synkiem dobrze ? Ile masz lat , z jakiej części Polski jesteś?