reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A jestes pewna ze dobrze próbkę pobralas? Moze zanieczyszczona? Chociaz leukocytow nie powinno być wcale... Jesli dobrze kojarze to one z nadciśnieniem maja zwiazek :/
Kurcze, ja tez mialam leukocyty i bakterie w moczu (ale bakterie przez zle pobranie bo sie spieszylam, zrobilam posiew i wszystko ok) i wlasnie ostatnio lekarz kazal mi codziennie skrupulatnie mierzyc cisnienie. W zeszlej ciazy tez mialam mierzyc, wiec nie zwrocilam na to uwagi, nie wiedziałam ze leukocyty mogą być od nadcisnienia...

reklama
Kurcze, ja tez mialam leukocyty i bakterie w moczu (ale bakterie przez zle pobranie bo sie spieszylam, zrobilam posiew i wszystko ok) i wlasnie ostatnio lekarz kazal mi codziennie skrupulatnie mierzyc cisnienie. W zeszlej ciazy tez mialam mierzyc, wiec nie zwrocilam na to uwagi, nie wiedziałam ze leukocyty mogą być od nadcisnienia...
Ze mnie lakarz jak koziej d** traba, ale w pierwszej ciazy tez mierzylam cisnienie i za kazdym razem komentowal "nie ma leukocytow, dobrze, dobrze" po 2,5 msc powiedział ze moge juz nie mierzyc bo mocz ok wychodzi.

Edit. Moze jeszcze na jakies inne wskazniki patrzyl, nie wiem, w kazdym razie to komentował pod nosem.

Te mam bez przerwy takie zacmienia, a oprocz tego jezyk mi sie plącze i wymyslam glupie slowa. Przy pierwszym bylo dokładnie tak samo, wiec maz juz przyzwyczajony do mojego ciazowego slowotworstwa :D
Dokładnie [emoji1] zaczynam zdanie i w połowie mam blok bo jakiegoś wyrazu mi brakuje i z reguły tak coś palne,że się wszyscy śmieją.

Ja dzisiaj pierwszy raz w szkole rodzenia. Super atmosfera, dużo przydatnych zajęć. Oto co dostalam; smoczek lovi, butelka avent, butelka medical 150 ml, emulsja do kąpieli, mleczko do prania, sudokrem, wkładki laktacyjne, chusteczki pampers, woda
[emoji16]
20180711_140554.jpg

Załączniki

• 20180711_140554.jpg
    20180711_140554.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 290
Dostałam wyniki z wczorajszej glukozy! Na szczęscie wszytskie w normie(przynajmniej wg tabelek, które widziałam): 83-162-150.
Za to mocz średnio wyszedł, bo liczne bakterie i leukocyty(?!). Co to jakieś zapalenie?

Pewnie gin karze Ci zrobić dokładny posiew moczu i wyjdzie jaka to bakteria . Dostaniesz antybiotyk . Już to przechodzilam..

reklama
Do góry