reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
na ja dałam 200zł (nowy ok 300zł) użyty raptem 2 razy (widać że nie używany) bo mała się darła w tym jak poparzona ;) tiny love widziałam już za 50zł, ale uparłam się na ten ;)
no a to kolejne łowy z olx, stan jak nowy za całe 35zł ;)
uwielbiam ten portal! wcześniej chyba nic tam nie kupowałam ;) teraz okazał się głównym źródłem zakupów wyprawkowych ;)
Jak nowy to super okazja. Ja tiny najtaniej znalazłam za 70 zł ale uszkodzony niestety. Mam nadzieję że Mały będzie w nim lubił leżeć. Też wiecznie poluje na olx [emoji1] jestem chyba trochę uzależniona od zaglądania tam. [emoji15] [emoji15]

Dzień dobry dziewczyny!
U mnie weekend cudowny wręcz, bo cały spędzony z Mężem :)
W sobotę pojechaliśmy oglądać wózki. I jak byłam przekonana do Babydesign Husky, to teraz wydaje mi się za duży i cieżki, chociaż prowadzi się super i w cenie ma duzó dodatków! Pani pokazała Nam typowo do miasta Cybex Balios S, ale ten znowu wyglada jak wózek dla lalek. No i oczywiście nic nie wybralismy jeszcze...

W niedzielę byliśmy na basenie i wtedy dopiero odczułam jak bardzo straciłam swoją kondycje! No, ale cóż odrobię po porodzie ;) Także trochę pomachałam kończynami, a trochę byłam transportowana. Jak dziecko :D
A wieczorkiem poszliśmy pod Stadion Narodowy posłuchać koncertu Rolling Stones :D
Weekendy mijają jednak zdecydowanie za szybko, a poniedziałki przychodzą za wcześnie :(

A co do wątrobki, bo widziałam, że pisałyście. Mnie położna powiedziała, że aby przedawkowac wit A trzeba by było jeśc kilka kg wątrobki dziennie ;)
To mi radość sprawiałaś tą wątróbką [emoji23] [emoji23] chyba będzie jutro na obiad [emoji12] [emoji12] z M na raz wciągamy pół kg ale bez cebulki i ziemniaków tylko z rukolą i sosem wiśniowym i do tego bagietka...mmm polecam

Dziewczyny chce się wybrać na usg 4d z pamiatkowym filmem na płytce. Jak myślicie w którym tyg najlepiej pójść ? Teraz jestem w 25+3. I tak się zastanawiam czy czekać do 30 czy już teraz jakoś iść :) Mamusie które już mają film 4d proszę o pomoc :) :)

reklama
Do góry