A swoja droga, mlodemu znowu sie cos przyplatalo, huk wie co goraczka po 39,5 od wczoraj i ledwo zywy... Lekarz powiedzial że zupelnie NIC nigdzie nie widzi i kazal czekac i zbijac goraczke... Jak sobie pomyślę ze niedlugo czekaja mnie takie akcje w dawce x3 to mi sie rzygac chce
reklama
Zawsze mialam problem z tym podobieństwem u malutkich dzieci. Dla mnie byly podobne po prostu do innych noworodkow a nie do rodzicow. Ale ze swoim nie mialam problemu, od poczatku widzialam rysy meza, usta, oczy i faktycznie tak zostalo a co do nosow, to mam nadzieję ze nasze dzieci odziedzicza je po sasiadach, bo u nas wszyscy w rodzinie miaja kulfony ;(Mnie ciekawośc zżera do kogo mały podobny będzie a najbardziej nosa..czy po ojcu taki długi czy po mnie zgrabny
mewa416
Fanka BB :)
No ja też jestem bardzo ciekawa czy Tymek będzie też tak bardzo podobny do mnie... U mnie trochę inna sytuacja bo córka nie jest biologicznym dzieckiem męża... Poznali się jak miała 6 lat. Rzeczywiście od samego początku było widać podobieństwo do mnie i tak naprawdę tylko do mnie ma tylko niebieskie oczy a ja zielone. Mój mąż jak się urodził to wyglądał jak maly aniołek, włosy miał jasne i kręcone. No bardzo jestem ciekawa jak się te geny wymieszały
Szalona 29
Moderatorka
Ja sie dzis z 5 dzieci bawieJa mialam po znieczuleniu kiedys mocny bol plecow. Włoka mi sie tez w jakis nerw, po kilku dniach przeszlo. @szalona tak dobrze, ze masz ujemny wynik i takiego caly czas zycze. A mi jakos slabo cos dzis, wyslalam dzieci na dwor z babcia, bo jestesmy u rodziny na wsi i chyba dopadło mnie przemęczenie biegania za dziecmi. A mojej mamie jakos na mysl nie przyszlo by chwile sie nimi zajac.
Załączniki
Szalona 29
Moderatorka
Chyba kazdy moze sie wypowiedziec co i jak znosił....? Oczywiste jest ze organizmy sa różneWreszcie ktoś kompetentny, bo już miałam iść po popcorn tylu „ekspertów” [emoji23][emoji23][emoji23]
. Tak samo o dzieciach przecież gadamy ..i też wiadomo ze kazde inne
Tu nie chodzi o kompetencje.... tylko wymiane doświadczeń jak ktos jest specjalista w dziedzinie to super... fachowa wiedza sie przyda,
ale to co reszta ma sie nie wypowiadac ?
Margonelka
A i mnie się w ciąży jakiś kulfoniasty zrobił. Liczę jednak,ze po wroci do normyZawsze mialam problem z tym podobieństwem u malutkich dzieci. Dla mnie byly podobne po prostu do innych noworodkow a nie do rodzicow. Ale ze swoim nie mialam problemu, od poczatku widzialam rysy meza, usta, oczy i faktycznie tak zostalo a co do nosow, to mam nadzieję ze nasze dzieci odziedzicza je po sasiadach, bo u nas wszyscy w rodzinie miaja kulfony ;(
Chyba kazdy moze sie wypowiedziec co i jak znosił....? Oczywiste jest ze organizmy sa różne
. Tak samo o dzieciach przecież gadamy ..i też wiadomo ze kazde inne
Tu nie chodzi o kompetencje.... tylko wymiane doświadczeń jak ktos jest specjalista w dziedzinie to super... fachowa wiedza sie przyda,
ale to co reszta ma sie nie wypowiadac ?
Wypowiedzieć, a uświadamiać, ze po którymś tygodniu NA PEWNO wstrzymują lub nie poród to różnica jak się na czymś nie znam to się nie wypowiadam.
Ale nie odbieraj tego personalnie musiałabym odkopać sto postów, żeby odnieść się konkretnie do którejś
Margonelka
reklama
aisza7
Zrobilam sałatkę z makaronem ryżowym,sernik na zimno z borówkami jagodami i jeżynami,zrobiłam zakupy,ogarnelam chalupe i padlam
Teraz oczywiście obejrzę Ranczo i się zregeneruje
Dzisiaj studniówka
Gratuluję !!!
U mnie studniówka wg. tej aplikacji za 4 dni