reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny czy wasze dzidziutki tez tak siedzą wam pod żebrami ?? Bo mi tak z prawej strony uwiera ze schylic się nie dam rady...
Mi też coraz wyżej podpływa [emoji3] nieraz to mam problem żeby buty ubrać tak mnie ciśnie. A wczoraj dostałam takiego kopa z lewej strony,że aż mi się czarno przed oczami zrobiło. Młody matki nie oszczędza [emoji6]

reklama
mój syn jest kompletnie do mnie nie podobny :D wszyscy mówią że podobny do swojego brata (z innej matki) i trochę do męża ;)
jestem mega ciekawa do kogo poda się drugi ;)

Mnie ciekawośc zżera do kogo mały podobny będzie :D a najbardziej nosa..czy po ojcu taki długi czy po mnie zgrabny :D
Moja koleżanka jak jej pokazałam zdjęcie z ostatniego usg to mówi "ale do Ciebie podobny, papy wali jak matka " (mały miał język wytknięty) [emoji23] [emoji23]

Zrobilam sałatkę z makaronem ryżowym,sernik na zimno z borówkami jagodami i jeżynami,zrobiłam zakupy,ogarnelam chalupe i padlam :D
Teraz oczywiście obejrzę Ranczo i się zregeneruje:D

Dzisiaj studniówka :D
Ja też zrobiłam sernik na zimno z borówkami[emoji1] i ugotowałam wieeeeelki gar kompotu z wiśni brzoskwiń i jabłek [emoji7] [emoji7] kocham lato za jego dary [emoji3]

reklama
Do góry