Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poleż sobie. Ja zauważyłam, ze jak w pracy nosiłam zgrzewki wody to zawsze mnie na wieczór brzucgh bolał. teraz jestem na l4 i nie dźwigam i jak ręką odjąłDżizas, był u mnie pan od prania wykładziny i kanapy i przestawiałam z nim stolik i stół i teraz mnie brzuch ciągnie
Gratuluję! Mi na pierwszej wizycie lekarka powiedziała żeby poczekać z USG więc się posluchalamGratki ;-) tez mam termin na 7 pazdziernika a 15 lutego bylam u ginekologa i widzialam kropka i widzialam jak bije serduszko ;-)
Nie robiłam bety tylko 3 testy pozytywne i postanowilam czekać do wizyty[emoji4] L4 jeszcze nie chciałam, bo wiem ze muszą miec kogoś na moje miejsce, więc dam im czas. A wiem, że jak uswiadomię kierownictwo, to moja praca ograniczy się do przeszkolenia tej ktosi, a potem mogę z czystym sumieniem wypoczywać[emoji4] kierownictwo jest bardzo w porządku w stosunku do mnie, więc ja też chcę byc ok. A czuję się naprawdę dobrze, więc myślę, że dwa tygodnie w roli instruktora spokojnie przetwam a i nie zmęczę się przy tym szczególnie[emoji4]
Ja dokładnie tak samo obecnie pracuje w szkole
Wszystkie juz spia??
Najadlam sie kanapek z pasztetem i kiszonym... a potem czekoladaaaaa
A kto mi zabroni niechaj pierwszy rzuci śledziem..
Z innej beczki teraz...
Zrobilam to.... i zwažyłam się....
Nie wiem jaka wage startowa przyjac...
Bo od 15 lat mam stala wage 55 kg.... ale teraz po swietach pierwszy raz w zyciu...w grudniu przytylo mi się... 58.....60....i tak waga skakala caly styczen.... po ciazy bede planowala wrocic do 55.....no ale chyba startowa musze przyjac te 58..bo 3 przytylam przed ostatnia @ ehhh..... dzis 60,1..... a od 2 tyg jem i pije na potegę