Kffiatek
Fanka BB :)
A ja właśnie miałam mega atak mdlosci. Już zapomnialam jakie to paskudne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja właśnie miałam mega atak mdlosci. Już zapomnialam jakie to paskudne uczucie
Ja co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystkie juz spia??
Najadlam sie kanapek z pasztetem i kiszonym... a potem czekoladaaaaa
A kto mi zabroni niechaj pierwszy rzuci śledziem..
Niestety nie jest tak do końca jak piszą . Ja w poprzednich dwóch ciażach nie miałam ani razu mdłości i mam dwie córkiJa co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]
W 2 ciazach mialam mdłości i mam 2 synowJa co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie
Idealnie.....Niestety nie jest tak do końca jak piszą . Ja w poprzednich dwóch ciażach nie miałam ani razu mdłości i mam dwie córki
Nie śpią, wpieprzają sezamki i gumy rozpuszczalneTeraz to juz na pewno wszystkie spia
Matko godz. 1:57
.....Zasiedzialam sie na you tube...
Za 3.5h dzieci wstaną
Donranoc... i dzien dobry.....6tc i 1 d