reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie:(
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie:(
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]

Nie zgodziłabym się z tym za bardzo ;D
Znam mnóstwo osób które nie miały młodości w ogóle a mała dziewuszki.

Szalona też wczoraj to zrobiłam... po świętach Przytylam z 55 do 58 ale zrzucilam jeszcze w styczniu 1 kg. A po sesji miałam mieć dietę. Ale teraz nie mogę :( I nadal waze 57 kg. Ale w poprzedniej ciąży zaczynałam od 52,5 i chciałam chociaż do tej wagi wrócić. Ale nie jest mi dane :( mam nadzieję mało przybrać tak do 65-66 kg. Tak jak w pierwszej ciąży.

Niestety nie jest tak do końca jak piszą . Ja w poprzednich dwóch ciażach nie miałam ani razu mdłości i mam dwie córki ;)

W 2 ciazach mialam mdłości i mam 2 synow
Teraz.... nie mam... mysle ze bdzie dziewczynka..bo 4 dni przed owu !!!.to musi byc coreczka!.. i dzidzia zabrala mi urode.. bo mnie wypryszczylo na nogach.. ja bym sie nie sugerowala takim artykułem

reklama
Do góry