reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam takie i dla mnie one są tragiczne :) ale ja mam duże piersi i guziczki nie dawaly rady pod ciezarem - po prostu się co chwilę odpinaly. Do drugiego porodu dokupilam sobie taka z jakby dodatkową bluzeczka ( podnosisz do góry górna czesc). Dla mnie ta była wygodniejsza.
U mnie odpada problem dużych piersi bo ja w tych rejonach jestem raczej niezbyt obficie obdarzona przez naturę [emoji6] [emoji12] teraz piersi mam dużo większe ale to nadal nie jest jakiś szał. Ale mi z nini dobrze [emoji2]

reklama
Ufff nadrobiłam Was.
Z rewelacji to jestem już po obronie, udało się gładko na 5 - zamiast kwiatów i szampana pojechałam zamówić wózek :D także już tupie nóżkami, aż przyjdzie. Oczywiscie, na wózku się nie skończyło, jeszcze sto pierdół typu kosz mojzesza, wiaderko do kąpania, otulacze.

Weekend się obijałam, ale dziś już na tapecie same dzieciowe sklepy i lista wyprawkowa. Nadal nie mam żadnych ubranek, ale najpierw muszę starszego szafę przebrać, bo znów w górę poszedł i nogawki, rękawy wszędzie za krotkie :/
Dziewczyny ile Zus ma na wypłatę L4 ? jesli na zwolnieniu jestem od 05.06 pierwsze 33 dni pracodawca to ZUS wypłaci coś na początku sierpnia za ten kawałek lipca ? Ostatnie l4 miałam te 4 lata temu wiec srednio z pamięcią :)
Gratulacje obrony :D
Ja podobnie, wczoraj postanowiłam zrobić porządek w szafach. Miałam zamiar poprasować ubranka dla Liwii (a mam ich już mnóstwo) ale tak mnie pochlonely szafy chlopcow ze jeszcze dzis skarpetki i majteczki starszego przeglądałam. Skok taki większy miał jakieś miesiąc lub dwa temu i od tej pory pojedynczo wyrzucalam ubrania z szafy. Ostatnio zaszalalam z zakupami ciuchowymi więc była najwyższa pora zrobić miejsce :D

Dziewczyny, odkrylam wczoraj ze wszystkie staniki sa za małe...i to nie lekko...a duuuuzo za małe.... to moze stad ten przyrost szybszy wagi
Ja w zeszły weekend leciałam szybko na zakupy jak się okazało że tylko dwa staniki jako tako pasują. Też sobie wmawiam,że te moje nowe cyce tyle warzą [emoji6] [emoji23]

U mnie odpada problem dużych piersi bo ja w tych rejonach jestem raczej niezbyt obficie obdarzona przez naturę [emoji6] [emoji12] teraz piersi mam dużo większe ale to nadal nie jest jakiś szał. Ale mi z nini dobrze [emoji2]
Zazdroszczę, no mi z moimi źle :D niestety u mnie były idealne w liceum, rozmiar duze C, koleżanki zazdroscily :D niestety tylko w liceum było tak fajnie [emoji23]

reklama
Zazdroszczę, no mi z moimi źle :D niestety u mnie były idealne w liceum, rozmiar duze C, koleżanki zazdroscily :D niestety tylko w liceum było tak fajnie [emoji23]
Ja mialam zawsze problem z tym, ze byly za male. Przed ciąża pierwsza B, po ciazy zostalo C, ale 1,5 roczne karmienie zrobilo z nich nieladne zwisy. Po drugiej ciazy, z uwagi ze nadal podkarmiam mam E, ale juz zaczely zwisac przed ta ciaza. Teraz szalu nie ma ale jedrniejsze

Do góry