aspekt
Fanka BB :)
A przede wszystkim: mama z intuicją.Mądra Dziewczynka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przede wszystkim: mama z intuicją.Mądra Dziewczynka :-)
Nie wiem ile na początku miała na to wpływ jej mądrość co nie zmienia faktu, że poszło jak z płatka.Wow 7 miesięcy to bardzo szybko !
Mądra Dziewczynka :-)
Nie wiem ile na początku miała na to wpływ jej mądrość co nie zmienia faktu, że poszło jak z płatka.
Teraz jest bardzo samodzielna i naprawdę bardzo dużo rozumie jak na swój wiek.
Wow super dziewczyny są kumate jednak może moja też taką niespodziankę mi zrobiTo moze ja jeśli chodzi o korzystanie z nocnika to swoja pierwsza kupe na niego zrobiła jak miała 7 msc. Od tamtej pory nie wiedziałam co to kupa w pampersie. Oczywiście to ja widziałam po niej kiedy jej się chce i ją sadzalam, ale ona bardzo szybko zrozumiała o co kaman. Gdy skończyła 1.4 msc zaczęła wołać siusiu i tak koniec z pieluchami . Ciekawe czy z drugą pójdzie tak gładko
I ze wstrętem do kupy w pieluchach serio jak miałam zmienić pieluche z kupą to byłam chora . Dlatego częściej robił to mój mąż. Niedługo znów mnie to czeka no, ale coż oby i ta dała się tak łatwo odczytaćA przede wszystkim: mama z intuicją.
ProszeO zesz, ze ja nie pomyslalam o misce z przyssawka... Tyle czasu trzymam miche żeby nie wywalil a to takie proste ide na zakupy do allegro dzieki
Przez 4 dni 6 jednostek jak się cukier nie poprawi to mam zwiększyć do 8 jednostek.Super że dzidziuś rośnie [emoji6]. Ile teraz jednostek insuliny będziesz brała?
Nie chciałam być nie miła w żadnym z postów, jeżeli tak to odebrałas to przepraszam.Dziekuje za Twoja historię, kazde info jest przydatne
Ale piszesz mi ze mam sie nie spinac to Ci próbuje opisac jak do tego podchodze... ze wlasnie na luzie...
Posty niech kazdy pisze jakie chce, niech opowiada o sobie jak ma ochote..ja o Tobie tez tu czytam... Cie nie krytykuje ze piszesz to samo... w jaki sposob piszesz...
Ty teraz jestes niemila... jak Ci nie pasuja moje posty to je omijaj
Nie chciałam być nie miła w żadnym z postów, jeżeli tak to odebrałas to przepraszam.
Pisząc, że,, ja bym się nie spinala,, miałam w myśli takie przyjacielskie poklepanie Cię po ramieniu ja też próbowałam z młodym nocnika jak skończył rok ale niestety zakumal dużo później.
Przecież ja wiem że jesteś doświadczoną mamą i nie będziesz się spinala pewnie nie jedna dziewczyna czyta z zainteresowaniem Twoje posty, a mi chodziło o to, że nie musisz za każdym razem w szczegółach wszystkiego powtarzać