Ka30sia
Fanka BB :)
Nie denerwuj mnieMmm objadlam sie z moim kebabem dzisiaj [emoji3][emoji3][emoji173]w ramach obiadu [emoji3] alez ostry byl mmm pycha [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj mnieMmm objadlam sie z moim kebabem dzisiaj [emoji3][emoji3][emoji173]w ramach obiadu [emoji3] alez ostry byl mmm pycha [emoji4]
Hehe on mnie co jakiś czas pyta "co tam u tych matek" jak widzi, że siedzę z komórką [emoji1]Dawaj Pana chemika na forum [emoji123][emoji123]
Ooo to u nas obowiązkowo giga misa salatki jarzynowej i jemy aż nam się znudzi Ale oczywiście stoi w lodówce, no i schodzi i tak dość szybko [emoji6]No my nie jemy przez tydzien tego samego nie wazne ze wigilia... sledz w oleju i cebuli to tak zgadzam się...ale salatka jarzynowa w majonezie... etc robimy jej mniej.... pierogi jak sie zrobi za duzo mozna zamrozic etc...
Taką mam nadzieję [emoji6] tylko będzie mi musiała uwierzyć na słowo, że znaczek obok tej cyferki oznacza "tydzień ciąży" [emoji23]Mysle, ze lekarz czy polozna nie powinni robic problemu jezeli cyfy sa "polskie" [emoji23]
Ja taki tez wlasnie, ale.czasem wrzucam na.chwile do piekarnika wtedy robi sie cieply z schrupiaca skorka jak swiezy.Ooo chleb dwudniowy zjem, ale wlasnie taki usmazony w jajku z przyprawami [emoji14]
Juz lubie tego Twojego męża [emoji23][emoji23][emoji3] zapytaj sie co mysli o odgrzewanym jedzeniu na drugi dzien, ktore oczywiście wcześniej "spi" i czeka na pożarcie w lodowce [emoji3] taki np makaron [emoji3]Hehe on mnie co jakiś czas pyta "co tam u tych matek" jak widzi, że siedzę z komórką [emoji1]
Ale serio to jest taki pogromca mitów, zawsze się irytuje przy filmach sci-fi jak ładują tam jakieś niestworzone teorie, albo jak trafi na jakieś pseudonaukowe artykuły np.jak to szkodliwe jest działanie mikrofalowki na jedzenie.
I co ciekawe, powiedział mi, że do czyszczenia szafek kuchennych jest najlepszy zwykły tani płyn do mycia naczyń zamiast dedykowanych specyfików i to faktycznie działa [emoji15]
Takiego malucha?! Kurcze moja wyjechala pierwsZy raz na.cztery dni w wieku 8 lat a ja przezywalamSzwagierka ma dziecko w pryw. pkolu, jak mial 3,5roku pojechal na pierwsza dwudniowa wycieczke a jeszcze byl w pampersie teraz byl juz chyba na trzeciej czy czwartej trzydniowej a ma dopiero 4,5 roku. Panie podobno zachwycone tymi wyjazdami, nie mowiac o dzieciach, gdyby nie byly to na drugi raz by nie organizowaly chociaz ja nie wiem czy bym swoje takie male puscila... Kto wie...
Nie muszę go pytać, on jest u nas pierwszy do gotowania na 2 dni, żeby potem było mniej roboty [emoji23]Juz lubie tego Twojego męża [emoji23][emoji23][emoji3] zapytaj sie co mysli o odgrzewanym jedzeniu na drugi dzien, ktore oczywiście wcześniej "spi" i czeka na pożarcie w lodowce [emoji3] taki np makaron [emoji3]