Szybko do lekarza idzieszTam tara tam! I mam wyniki betaHCG 59,7 11dni po owulacji. To teraz byle do piątku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko do lekarza idzieszTam tara tam! I mam wyniki betaHCG 59,7 11dni po owulacji. To teraz byle do piątku...
Ten trakia garden fajnie wygląda..Szalona29, ja z calego serca moge polecić Ci Słoneczny brzeg a dokladniej okolice hotelu fenix, trakia garden. Super dla dzieci. Zawsze widzialam tam mnostwo dzieciaczkow [emoji4]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Szybko do lekarza idziesz
Z biura podrozy, samolotem [emoji4] najwygodniejTen trakia garden fajnie wygląda..
My sie ze znajomymi bedziemy zgrywac..
A wy lecixie z biura podrozy i samolotem..czy sami sie organizujecie...?
Bo jak 2 mamy sa to latwiej ogarnac...
I koleżanka bedzie prawdopodobnie tez w ciazy za tydzien testuje
Pewnie druga betę robi żeby zobaczyć przyrost a nie lekarz, dobrze mysle ?i gratulacje !!!!!
Chyba źle zrozumiałam
Hejo oczywiscie nie zdlalam dzis prawka i jutro ide pkerwszy raz do lekarza troche mam stresa
Ja mam na 17 wiec jeszcze cały dzień w pracy będę chodziła jak na szpilkachKokosowa 93 jutro razem mamy lekarza i chyba jeszcze jedna z dziewczyn.