reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Hej. Powiedzcie mi czy któraś z Was robi rzęsy i czy będzie ją robiła do końca ciąży i będzie rezygnować ja się zastanawiam ale zdejme chyba we wrześniu [emoji21]
I co z paznokciami u nóg też mają być niepomalowane bo u tak słyszałam że tak albo chociaż jeden paznokieć. Nie ukrywam że są to drobiazgi ale humor poprawiają na co dzień i bez tego trochę smutno.
Na upartego możesz mieć i ręce i nogi z kolorowymi paznokciami. Z tym malowaniem chodzi o to, że podlaczaja coś tam na palec które wylapuje jakiś kolor czegoś i jak się zmienia to problem. Ale zamiast paznokcia można na ucho przyczepić i jest to samo. Tak mi przy operacji nogi powiedzieli a później u mamy ginekolog na insta słyszałam.

Ale w rajstopach na tym upale.....
I jak mam w rajstopach iść pod prysznic.?
Ja prysznic biore wieczorem. W rajtach to juz raczej nie. I tak, niestety w tym upale. Czasem.mi sie plakac.chce jak mam je na.tylku w tym upale, zadnej przewiewnej sukienki, czy spodenek, ale jak ich nie zaloze bo np do prania wrzucilam to albo noga tak boli, ze ledwo chodze, albo czuje jak mi pulsuja zyly i puchna, a wieczorem mega bola, tak wiec cos za.cos.

Ja prysznic biore wieczorem. W rajtach to juz raczej nie. I tak, niestety w tym upale. Czasem.mi sie plakac.chce jak mam je na.tylku w tym upale, zadnej przewiewnej sukienki, czy spodenek, ale jak ich nie zaloze bo np do prania wrzucilam to albo noga tak boli, ze ledwo chodze, albo czuje jak mi pulsuja zyly i puchna, a wieczorem mega bola, tak wiec cos za.cos.
Sa tez ponczochy na zylaki i jesli ktos ma tylko na lydkach to tez podkolanowki. Moja mama chodziła zima w rajstopach, a na wiosne i lato ma tamte. Tylko nie wiem jak jest z receptami na nie, bo ja jej kupowałam bez recepty, jesli dobrze pamietam to podkolanowki cos kolo 70zl.

Widzialam jeszcze kiedyś w aldi , nie wiem w której części Siemianowic mieszkasz (o ile dobrze pamiętam, że właśnie tam) , le w Siemianowicach jest Aldi
Tylko , że tam bardziej na tartę ciasto widzialam

Waśnie o tartę mi chodzi. A aldi mam blisko akurat wiec jak nie będzie w biedronce to się przejdę. Dzięki ! ;)
Tak tak ja Siemianowice śląskie

Sa tez ponczochy na zylaki i jesli ktos ma tylko na lydkach to tez podkolanowki. Moja mama chodziła zima w rajstopach, a na wiosne i lato ma tamte. Tylko nie wiem jak jest z receptami na nie, bo ja jej kupowałam bez recepty, jesli dobrze pamietam to podkolanowki cos kolo 70zl.
W poprzedniej ciąży mialam ponczochy bo zylaki wyszly mi kolo kolana ale.teraz tez na udzie wiec musze miec.rajstopy ktore otulaja rowniez brzuch do piersi:sad:

Pierwszy raz skorzystała wczoraj z przywileju ciężarnych, mianowicie Pan w rossmanie poprosił mnie do kasy bez kolejki. Podeszłam, czekam aż skasuje produkty, a za sobą słyszę rozmowę
- teraz to wystarczy już trochę brzuch wypiac jak się nie chce stać w kolejce i od razu full service
- stan błogosławiony, tak jakby nam ku#&a nie było ciepło
Rozmowa między facetem i kobieta, na oko 30 lat.
Poqiedzialam na głos Panu przy kasie, żeby odłożył moje produkty, ja poczekam niech obsłuży tych państwa, bo chyba klimatyzacja coś kiepsko działa, im ciężko, to ja postoję, żeby biedacy w tym upale nie zeszli.
Oni czerwoni, bo cała kolejka słyszała, pan zaprosił ich do kasy i poqiedzial jeszcze głośniej 'wstyd drodzy państwo, wstyd i słoma z butów' [emoji16][emoji16][emoji16]
Super ich zalatwilas... :)
Jak ktos mi tak skomentuje zrobie to samo :)

reklama
Do góry