reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Sprawdź sobie oferty na booking.
Ale znajomi byli ostatnio w PENSJONACIE PRZY BŁONIACH. To przy samych Błoniach Krakowskich super rejon na spacery, blisko do zoo, do rynku niedaleko, jest też tramwaj lub autobus, miejsca parkingowe, do tego można wiarę szybciej wyjechać przez Debniki na obwodnicę Skawiny i w stronę Zakopanego i Zatoru. Na dole jest restauracja, blisko kilka miejsc gdzie mozna zjeść.

Link do: Pokoje w Krakowie: tanie noclegi pensjonat przy Błoniach
Dziękuję. Juz sprawdzam

reklama
Mam.tylko w ciazy ale w tej sa mega. Gin mi.dal.na.nie recepte i w aptece mnie pomierzyly wybralam kolor (jakby bylo z czego, sa paskudne) i nosze. Sa grube i dobrze uciskaja
Bratowa w PL normalnie w aptece zamawiala..Sama sie miala pomierzyc wg rozkladu ktory pani jej dala i zamowila. Placila chyba 50zl
Aaa. U mnie też pojawiają się pajaczki i boję się żeby mi nie wyszły. Nie wiedzialam że to na receptę, myślałam kupić takie zwykłe sholl rajstopy uciskowe... nie wiem czy to coś da :sorry:

Aaa. U mnie też pojawiają się pajaczki i boję się żeby mi nie wyszły. Nie wiedzialam że to na receptę, myślałam kupić takie zwykłe sholl rajstopy uciskowe... nie wiem czy to coś da :sorry:
Mozna.w.aptece. kaza ci sie pomierzyc kosztuja jakos 50zl. Ja.na.recepte bo tu w niemczech one kosztuja duuuzo wiecej a tak mam.za darmo

Ale w rajstopach na tym upale.....
I jak mam w rajstopach iść pod prysznic.?

Mam.tylko w ciazy ale w tej sa mega. Gin mi.dal.na.nie recepte i w aptece mnie pomierzyly wybralam kolor (jakby bylo z czego, sa paskudne) i nosze. Sa grube i dobrze uciskaja
Bratowa w PL normalnie w aptece zamawiala..Sama sie miala pomierzyc wg rozkladu ktory pani jej dala i zamowila. Placila chyba 50zl

reklama
Do góry