reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mam pytanie do tych dziewczyn co chodzą na wesela w ciąży. Byłam już teraz na 3 w tym roku i mała tego dnia bardzo wariowala w brzuchu. Kopala mnie juz mocno przed wejsciem na sale. Staram się nie siedzieć cały czas w środku przy głośnej muzyce tylko co jakiś czas wychodzić porozmawiać z rodzinką na świeżym powietrzu. No i nie siedzimy do końca, po oczepinach wychodximy. Czy myslicie ze tą głośną muzyką można zaszkodzić dziecku ? Przed nami jeszcze jedno już ostatnie w lipcu...
Ma na pewno dziś czytałam że już dzidzia słyszy i reaguje na muzyke jak jest za głośno to może ja denerwować ja byłam na meczu żużla szalała masakrycznie aż podskakiwalam ;-)

reklama
Ja przestałam.robic rzęsy, bo od 3 miesiąca ciazy zaczęły mi hurtowo wypada i to było bez sensu

Paznokcie u rak robię, od sierpnia zacznę robić po prostu mleczne i już;)
A u nóg to pewnie jak i u rak, byle bez jakis kolorów
Chociaż jak to mówią lepiej zapytać się tam gdzie masz rodzic, bo mają różne.podejscia i wymagania ;)

Gdy jest niedotlenienie organizmu pierwsze co widać to siniejace paznokcie. Dlatego chcą aby było widać płytkę. I właśnie czasami chcą u dłoni, czasami u stopy a czasami chcą aby mieć pomalowanym zwykłym Aby ewentualnie zmyć z jednego paznokcia. CZasami też mówią o mierzeniu saturacji ale wystarczy trochę przekręcić palec a nie ze czujnik jest na paznokciu.

Myśle ze w tych czasach ostatnie co robią to patrzą na paznokcie ;P
Mnie czujnik łapał na zrobionych normalnie

Sprawdź sobie oferty na booking.
Ale znajomi byli ostatnio w PENSJONACIE PRZY BŁONIACH. To przy samych Błoniach Krakowskich super rejon na spacery, blisko do zoo, do rynku niedaleko, jest też tramwaj lub autobus, miejsca parkingowe, do tego można wiarę szybciej wyjechać przez Debniki na obwodnicę Skawiny i w stronę Zakopanego i Zatoru. Na dole jest restauracja, blisko kilka miejsc gdzie mozna zjeść.

Link do: Pokoje w Krakowie: tanie noclegi pensjonat przy Błoniach

Planujemy pojechać w lipcu zwiedzic Kraków dwa dni, dojechac stamtad do energylandii na.jeden.dzien a pozniej do Zakopanego..także chodzi mi o pokoj/ dwa polaczone z lozkiem podwojnym i jednym jednoosobowym a dla mlodej wezniemy turystyczne... wiec w jakik miejscu krako w a niewazne

Ja pazurki robię tylko u stop, bo u dłoni to za szybko mi rosną.Od stop co dwa tygodnie maluje hybryda, ale u dłoni po 3-4dniach mam już irytujący odrost.

Co do rzęs - nie wypowiem się ponieważ nie robię.Swoje mam dość długie tylko końcówki mi wyjaśniały od słońca, ale starcza że wytuszuje.
O tym sinieniu paznokci słyszałam, przy drugim.porodzie nikt chyba uwagi nie zwrócił, zresztą miałam skarpetki na stopach bo to był.koniec grudnia i mi stopki marzły już mocno.

Jakiej firmy? Nosisz je cały czas? Tak zapobiegawczo? Czy masz już żylaki ?
Mam.tylko w ciazy ale w tej sa mega. Gin mi.dal.na.nie recepte i w aptece mnie pomierzyly wybralam kolor (jakby bylo z czego, sa paskudne) i nosze. Sa grube i dobrze uciskaja
Bratowa w PL normalnie w aptece zamawiala..Sama sie miala pomierzyc wg rozkladu ktory pani jej dala i zamowila. Placila chyba 50zl

reklama
Do góry