Ja sama z nim nie daje rady juz wychodzić, a babcia jak przyjdzie wziac go na spacer to tylko z wozkiem, to nie zwiewa. A o dostawce juz pisalam, z pojedynczym wozkiem, bym sie zdecydowala na bank, ale z podwojnym sie nie uda.Myślałam że rok będzie miał a tu 2 lata to myślę że bez chusty, bo bez sensu by było go uczyć spowrotem nie chodzenia. Dostawka do wózka na stojąco powinna wystarczyć jeśli by zmęczyl się chodzeniem.
reklama
Ja ostatnio widziałam gdzies spacerowki na 4 i 6 to dopiero maszyna.
pysia1986
Fanka BB :)
Boże gdzie to trzymać mnie by do windy nie wszedł. [emoji23]Ja ostatnio widziałam gdzies spacerowki na 4 i 6 to dopiero maszyna.
monami
Hej. Powiedzcie mi czy któraś z Was robi rzęsy i czy będzie ją robiła do końca ciąży i będzie rezygnować ja się zastanawiam ale zdejme chyba we wrześniu [emoji21]
I co z paznokciami u nóg też mają być niepomalowane bo u tak słyszałam że tak albo chociaż jeden paznokieć. Nie ukrywam że są to drobiazgi ale humor poprawiają na co dzień i bez tego trochę smutno.
Ja paznokcie u stop robię, i na pewno nie przestane. Mam niestety „stukniętego” jednego, ma uszkodzona macierz i jest tylko do połowy opuszka wiec robię i robić będę i moja mnie w P.... pocałować.
U rak mogę zrobić bezbarwna hybrydę EWENTUALNIE.
Ka30sia
Co rzęs nie wiem, nie robię. Ale z paznokciami nie do końca rozumiem. Że nie można mieć pomalowanych w trakcie porodu? Bo pierwsze słyszę 5 lat temu nikt na moje paznokcie u nóg nie zwrócił uwagi, miałam oczywiście umalowane.Hej. Powiedzcie mi czy któraś z Was robi rzęsy i czy będzie ją robiła do końca ciąży i będzie rezygnować ja się zastanawiam ale zdejme chyba we wrześniu [emoji21]
I co z paznokciami u nóg też mają być niepomalowane bo u tak słyszałam że tak albo chociaż jeden paznokieć. Nie ukrywam że są to drobiazgi ale humor poprawiają na co dzień i bez tego trochę smutno.
Ljanka
Hej, jak rodziłam 4 lata temu to miałam zrobione paznokcie u stóp i tym razem też tak będzie, niewyobrażam sobie inaczej. U rąk miałam zrobiony klasyczny manicure normalnym lakierem bezbarwnym.Hej. Powiedzcie mi czy któraś z Was robi rzęsy i czy będzie ją robiła do końca ciąży i będzie rezygnować ja się zastanawiam ale zdejme chyba we wrześniu [emoji21]
pysia1986
Też właśnie tak rozmawiałam z kosmetyczka albo lekkiego frencha wiadomo że na krótkich ale zawsze to lepiej będzie wyglądać i samopoczucie lepsze na szkole rodzenia pewnie się dowiem bo będzie w tym samym szpitalu.Ja paznokcie u stop robię, i na pewno nie przestane. Mam niestety „stukniętego” jednego, ma uszkodzona macierz i jest tylko do połowy opuszka wiec robię i robić będę i moja mnie w P.... pocałować.
U rak mogę zrobić bezbarwna hybrydę EWENTUALNIE.
monami
Też właśnie tak rozmawiałam z kosmetyczka albo lekkiego frencha wiadomo że na krótkich ale zawsze to lepiej będzie wyglądać i samopoczucie lepsze na szkole rodzenia pewnie się dowiem bo będzie w tym samym szpitalu.
Dokładnie. Ja tez mam szkole rodzenia w moim szpitalu wiec na pewno będą mówić a jak nie to warto zapytać. U mnie anestezjolodzy nie zwrócili uwagi na pomalowane paznokcie u rak i nóg przy narkozie wiec wątpię żeby się tego czepiali przy porodzie ale no , zobaczymy
reklama
sandralevv93
Ja jak mialam laparoskopie to kazali tylko jeden paznokieć zeby mogli sobie mnie podłączyć do tego palca. Nie ogarniaja hybryd czy żeli ale koleś mowil ze jedne lepiej "przewodza" [emoji3][emoji3] pewnie hybrydy [emoji3]Dokładnie. Ja tez mam szkole rodzenia w moim szpitalu wiec na pewno będą mówić a jak nie to warto zapytać. U mnie anestezjolodzy nie zwrócili uwagi na pomalowane paznokcie u rak i nóg przy narkozie wiec wątpię żeby się tego czepiali przy porodzie ale no , zobaczymy