Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy, napisz w.ktorym tyg jestes, czy znasz plec, czy masz juz dzieci i jak sie czujesz przede wsZystkimWitajcie dziewczyny
Dopiero odnalazłam to forum, zatem oficjalnie się witam i zabieram się za przeglądanie forum.
Ja też czuje dość wysoko nad pepkiem, zreszta pisalam o tym jakis czas temu- wtedy minimalnie nad a teraz odleglosc spora. Nawet jak brzuszek sie napina przy skurczach BH to macice czuje juz calkiem wysoko. Oprocz tych kopniakow nad pepekiem czesto zdarzają się tez uderzenia w pęcherzTak,codziennie i juz dość mocno czasem. No i właśnie powyżej pępka,z boku itd. Mlody szaleje
Hehe no mam nadzieje ze Morze Śródziemne będzie cieplejsze od BałtykuJa też mam w planach tydzień nad morzem ale od 16 czerwca, już się doczekać nie mogę i mam nadzieję że pogoda dopisze. U Ciebie wygląda na to że będzie pięknie <3
To napewno! Bo jak zamoczylam stopy w Baltyku wczoraj to jak bym do kostek lodu wsadzila[emoji85]Hehe no mam nadzieje ze Morze Śródziemne będzie cieplejsze od Bałtyku
WitajWitajcie dziewczyny
Dopiero odnalazłam to forum, zatem oficjalnie się witam i zabieram się za przeglądanie forum.
A kiedy planujecie zaczynać kupować chemię i kosmetyki dla bobaskow ? Słyszałam że nie ma co się spieszyć żeby były swiezsze produkty . W sumie w sklepie / aptece też mogą leżeć i leżeć ....
A dwa zastanawiam się nad tym tematem ? Na start kupię chyba tylko to co najpotrzebniejsze bo nie mam pojęcia co więcej trzeba upsssss
W Rossmanach mają duży obrót (chociaż na promocjach można się naciąć, że wystawiają towar, którego data ważności się kończy), w tych super popularnych aptekach internetowych raczej też. Proszki do prania i żele do mycia ciała to rzeczy niemal "wiecznie świeże", a trochę ważące, więc warto wykorzystać męża, aby to dźwigał. Proszek do prania przyda Ci się już w ciąży, gdy będziesz szykowała ubranka, kocyki, prześcieradło do łóżeczka. Ja w dziecięcym proszku piorę również swoje koszule i staniki. Wg mnie nie ma co panikować w żadną stronę. Jak trafisz teraz na fajną promocję i data ważności będzie wystarczająco długa, to można kupować i odhaczać.A kiedy planujecie zaczynać kupować chemię i kosmetyki dla bobaskow ? Słyszałam że nie ma co się spieszyć żeby były swiezsze produkty . W sumie w sklepie / aptece też mogą leżeć i leżeć ....
WitamyWitajcie dziewczyny