reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja bardzo lubię ciepelko...U nas w mieszkaniu raczej chłodno.Mamy chłodniejszy wiatr więc siedzimy sobie w cieniu z chłopcami.Oni się bawią a ja sobie szydelkuje ;)

Zobacz załącznik 862029 Dziewczyny jako ze jutro wyjeżdżam , stwierdziłam ze muszę sprawdzić jak będę się czuła w pełnym słońcu, normalnie to jestem ciepłolubna , upał i gorąco mi nie straszne ale wiadomo w ciąży może być różnie...... wiec wzięłam leżak wyszłam na mój taras na 15 pietrze i....... czuje się cudownie:-Dchyba brakowało mi tego, normalnie odpoczywam i wogole nie jest mi jakoś ciężko czy coś .... mam nadzieje ze przeżyje tak cały urlop... chociaż dziś u mnie w mieście to jak tropiki :-p mam jeszcze nadzieje ze tydzień nad morzem złagodzi moja alergie bo mecze się strasznie z katarem i łzawiącymi oczami
Ja też mam w planach tydzień nad morzem ale od 16 czerwca, już się doczekać nie mogę i mam nadzieję że pogoda dopisze. U Ciebie wygląda na to że będzie pięknie <3

Ja bym najchętniej wyskoczyła do basenu i tam sobie siedziała dziś[emoji16] A że nie mam basenu to inna sprawa hehe[emoji14]. Leżę sobie na łóżku i odpoczywam [emoji4]. Wreszcie wróciło mi auto z naprawy jupi [emoji16].

Ja detektorem chwytam tętno tak tuż pod pępkiem, po jego prawej lub lewej, ale ruchy czuję niżej, jakby podzielić brzuch pod pępkiem na dwie połowy to w tej niższej.
Ja znowu detektorem chwytam tętno niżej niż kopie, ale na ostatnim USG mój syn leżał sobie do góry nogami więc mysle że to wyjaśnia sprawę [emoji3] ruchy w każdym razie zawsze pod pępkiem, raz z lewej raz z prawej. A wczoraj skubany kopał mnie w pęcherz albo coś innego w srodku- okropne uczucie

Ale detektora też już w sumie nie używam bo kopie codziennie i dość często od 16 tygodnia. Teraz w 19 to już ładnie widać na brzuchu, nawet dał się nagrać [emoji3]

Zobacz załącznik 862029 Dziewczyny jako ze jutro wyjeżdżam , stwierdziłam ze muszę sprawdzić jak będę się czuła w pełnym słońcu, normalnie to jestem ciepłolubna , upał i gorąco mi nie straszne ale wiadomo w ciąży może być różnie...... wiec wzięłam leżak wyszłam na mój taras na 15 pietrze i....... czuje się cudownie:-Dchyba brakowało mi tego, normalnie odpoczywam i wogole nie jest mi jakoś ciężko czy coś .... mam nadzieje ze przeżyje tak cały urlop... chociaż dziś u mnie w mieście to jak tropiki :-p mam jeszcze nadzieje ze tydzień nad morzem złagodzi moja alergie bo mecze się strasznie z katarem i łzawiącymi oczami

Udanego wyjazdu.... :rolleyes:

A kiedy planujecie zaczynać kupować chemię i kosmetyki dla bobaskow ? Słyszałam że nie ma co się spieszyć żeby były swiezsze produkty . W sumie w sklepie / aptece też mogą leżeć i leżeć ....

A dwa zastanawiam się nad tym tematem ? Na start kupię chyba tylko to co najpotrzebniejsze bo nie mam pojęcia co więcej trzeba upsssss :baffled:

W Warszawie upały okropne to skocżyłem na wieś na parę dni. Tutaj leżaczek w cieniu i udało mi się Was nadrobić
Byliśmy dzisiaj na połowkowym i dzieciaczki zdrowy, głową do dołu, nóżki podkurczone (chyba jeszcze spal) Waży koło 300 g, a resztę szczegółów dowiem się zapewne w poniedziałek na wizycie. Niestety nie udało się określić płci... lekarz coś przez chwilę widział, ale na 100% nie był w stanie Nam potwierdzić czekamy dalej.

reklama
Do góry