Karolina0225
Fanka BB :)
Ja czuję najwyżej na wysokości pępka, chociaż zdarza się pod nim.To ja z pytaniem,rzecz jasna...
Na jakiej wysokości brzucha czujecie ruchy lub,te dziewczyny które maja detektor,slyszycie dzieciaczki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuję najwyżej na wysokości pępka, chociaż zdarza się pod nim.To ja z pytaniem,rzecz jasna...
Na jakiej wysokości brzucha czujecie ruchy lub,te dziewczyny które maja detektor,slyszycie dzieciaczki?
O masz ci los,moze jednak kupię gdzieś stacjonarnie.
Ja też mam w planach tydzień nad morzem ale od 16 czerwca, już się doczekać nie mogę i mam nadzieję że pogoda dopisze. U Ciebie wygląda na to że będzie pięknie <3Zobacz załącznik 862029 Dziewczyny jako ze jutro wyjeżdżam , stwierdziłam ze muszę sprawdzić jak będę się czuła w pełnym słońcu, normalnie to jestem ciepłolubna , upał i gorąco mi nie straszne ale wiadomo w ciąży może być różnie...... wiec wzięłam leżak wyszłam na mój taras na 15 pietrze i....... czuje się cudowniechyba brakowało mi tego, normalnie odpoczywam i wogole nie jest mi jakoś ciężko czy coś .... mam nadzieje ze przeżyje tak cały urlop... chociaż dziś u mnie w mieście to jak tropiki mam jeszcze nadzieje ze tydzień nad morzem złagodzi moja alergie bo mecze się strasznie z katarem i łzawiącymi oczami
Ja znowu detektorem chwytam tętno niżej niż kopie, ale na ostatnim USG mój syn leżał sobie do góry nogami więc mysle że to wyjaśnia sprawę [emoji3] ruchy w każdym razie zawsze pod pępkiem, raz z lewej raz z prawej. A wczoraj skubany kopał mnie w pęcherz albo coś innego w srodku- okropne uczucieJa detektorem chwytam tętno tak tuż pod pępkiem, po jego prawej lub lewej, ale ruchy czuję niżej, jakby podzielić brzuch pod pępkiem na dwie połowy to w tej niższej.
Zobacz załącznik 862029 Dziewczyny jako ze jutro wyjeżdżam , stwierdziłam ze muszę sprawdzić jak będę się czuła w pełnym słońcu, normalnie to jestem ciepłolubna , upał i gorąco mi nie straszne ale wiadomo w ciąży może być różnie...... wiec wzięłam leżak wyszłam na mój taras na 15 pietrze i....... czuje się cudowniechyba brakowało mi tego, normalnie odpoczywam i wogole nie jest mi jakoś ciężko czy coś .... mam nadzieje ze przeżyje tak cały urlop... chociaż dziś u mnie w mieście to jak tropiki mam jeszcze nadzieje ze tydzień nad morzem złagodzi moja alergie bo mecze się strasznie z katarem i łzawiącymi oczami
Tak,codziennie i juz dość mocno czasem. No i właśnie powyżej pępka,z boku itd. Mlody szalejeJa czuję w okolicy pępka lub nisko pod brzuchem. Bardzo rzadko z boku. Na środku zupełnie nic. A Ty już codziennie wyczuwasz ruchy?