reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Gratuluję :-) piękny bobas i napewno jeszcze się odwróci.
Ja juz po polowkowym.
Mega stresa mialam ale wszystko jest pieknie. Wszystkie przepływy ok, wymiary ok i piekny synek mi rosnie [emoji173][emoji173]
Tylko Mlody owinal sobie pepowine wokol szyji i odwrócił sie (jest teraz nogami na dole). Ale jeszcze jest czas zeby sie odwrocil i odwinal :)
Ilość wod prawidlowa :)
Nozki rączki piekne. I ginka zachwycala sie twarza i glowa bo mowila ze taka ladna jak u dziewczynki [emoji3][emoji173] Zobacz załącznik 860709Zobacz załącznik 860710

reklama
Wracając do tematu ubrań, w internetowym 5.10.15 są fajne promocje, jakby ktoś był zainteresowany:) i w Wojciku ciekawe zjazdy, np. Z 120 na 40 za bluzę:/

Ja zamówiłam w 5 10 15 (wstawiałam jakiś czas temu fotki). Naprawdę fajne rzeczy. Można coś wybrać. Zobaczymy jak przyjdą jak z jakością

Też myslalam nad takim rozwiązaniem. Co do wypinania to bebetto Holland odpina sie najpierw z jednej strony potem z drugiej i podnosi za rączkę to fajna opcja i w sklepu wydało się dosc proste ale z dzieckiem to będzie ważyć min.8kg wiec i tak nie uśmiecha mi się to wnosić. Z drugiej strony na pewno trzeba zwrócic na to uwagę jak sie wypina gondole bo no w wozku coletto ktory podobał mi.soe na początku rownoczesnie trzeba naciskać dwie strony i to już średnio wygodne i dla kogos kogo często bolą.plecy i ma problemy z dyskiem to na pewno nie jest dobra opcja takie nachylenie sie nad wózkiem na skos ;/
Faktycznie słuszne rady z tym wypinaniem ze stelaża. Poprzedni wózek Espiro musiałam jednocześnie z dwóch stron...jak mały usnął i z nim wypinałam to nie raz prosiłam o pomoc kogoś z sąsiadów jak się akurat napatoczył :)
Sam wózek niby był z tych lekkich 13kg całość i moja siostra ze szwagrem na 4te piętro go targali i ja niejednokrotnie również bo bywałam nianią siostrzeńca.

Co do bodziaków to ja online z C&A I Endo dużo zamawiałam i miały extra jakość. Teraz też dokupię kilka świeżych :)

Pamiętam, ze moje 1sze auto tez kupiłam z kwotą 900zl na umowie, bo od znajomego. Poszłam do urzędu a Pani stwierdziła, ze ich wartość na umowie nie interesuje oni wyliczyli ze te auto ma wartość rynkowa 4tys i od tego musiałam zapłacić podatek. Przy drugim aucie bylo tak samo...
Trzecie juz kupiłam za 16tys ale przez znajomego z komisu to na szczęście nic nie musiałam zapłacić ;p
U mnie też niestety cenę zawyzyla zgodnie z książką o 10 tyś;-/

Ja juz po polowkowym.
Mega stresa mialam ale wszystko jest pieknie. Wszystkie przepływy ok, wymiary ok i piekny synek mi rosnie [emoji173][emoji173]
Tylko Mlody owinal sobie pepowine wokol szyji i odwrócił sie (jest teraz nogami na dole). Ale jeszcze jest czas zeby sie odwrocil i odwinal :)
Nozki rączki piekne. I ginka zachwycala sie twarza i glowa bo mowila ze taka ladna jak u dziewczynki [emoji3][emoji173] Zobacz załącznik 860709Zobacz załącznik 860710

Gratulacje super :-D

Ja juz po polowkowym.
Śliczny:) moja Mała na zdjęciu ma pepowine założoną jak takie dlugie korale;) na szczęście nie ciasno przy szyi.

reklama
Do góry