Wonderful
Fanka BB :)
Na pewno bawełna lepszej jakości. Nigdy nie słyszałam uwag jakiś o ich ciuchach.A o kiku ktoś słyszał jakies opinie na temat ubranek ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno bawełna lepszej jakości. Nigdy nie słyszałam uwag jakiś o ich ciuchach.A o kiku ktoś słyszał jakies opinie na temat ubranek ?
Dla mnie różnica 1-3kg i tak nie ma znaczenia bo nie wyobrażam sobie wnoszenia jakiegokolwiek wozka z dzieckiem czy bez skoro ważą powyżej 13kg ;pChyba stawiała bym na lekkość mimo wszystko,maluch będzie rósł i będzie mu przybywało ciałka,a wózek będzie się robił coraz cięższy. Jeśli mieszkacie w miescie i chcecie przede wszystkim tam spacerować to szybko pewnie przerzucisz się na spacerówkę jakąś porządną i na pewno lżejszą,kiedy tylko dzieciaczek odrobine podrosnie
Ano własnie,my możemy planowac a później okaże się,że np dziecko nie zaakceptuje wózka. I klopsDla mnie różnica 1-3kg i tak nie ma znaczenia bo nie wyobrażam sobie wnoszenia jakiegokolwiek wozka z dzieckiem czy bez skoro ważą powyżej 13kg ;p
Dlatego mam nadzieję, ze tak jak planuje uda mi się zostawiać go na parterze a jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy
To olej ciezar stelaza, ale popatrz na wage gondoli i na zywo jak sie ją wypina (czy da sie wypiac z dzieckiem w środku, nie narazajac go ma wypadniecie) i przenosi. Moze sie okaże, ze wolisz wnosic dziecko na rekach, ale a nuz ktorys z wozkow bedzie mial poreczniejsza gondole? Moja kolezanka znosila kilka miesiecy dziecko w foteliku samochodowym,przekladala do gondoli a fotelik zostawiala w wozkowni.Dla mnie różnica 1-3kg i tak nie ma znaczenia bo nie wyobrażam sobie wnoszenia jakiegokolwiek wozka z dzieckiem czy bez skoro ważą powyżej 13kg ;p
Dlatego mam nadzieję, ze tak jak planuje uda mi się zostawiać go na parterze a jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy
Też myslalam nad takim rozwiązaniem. Co do wypinania to bebetto Holland odpina sie najpierw z jednej strony potem z drugiej i podnosi za rączkę to fajna opcja i w sklepu wydało się dosc proste ale z dzieckiem to będzie ważyć min.8kg wiec i tak nie uśmiecha mi się to wnosić. Z drugiej strony na pewno trzeba zwrócic na to uwagę jak sie wypina gondole bo no w wozku coletto ktory podobał mi.soe na początku rownoczesnie trzeba naciskać dwie strony i to już średnio wygodne i dla kogos kogo często bolą.plecy i ma problemy z dyskiem to na pewno nie jest dobra opcja takie nachylenie sie nad wózkiem na skos ;/To olej ciezar stelaza, ale popatrz na wage gondoli i na zywo jak sie ją wypina (czy da sie wypiac z dzieckiem w środku, nie narazajac go ma wypadniecie) i przenosi. Moze sie okaże, ze wolisz wnosic dziecko na rekach, ale a nuz ktorys z wozkow bedzie mial poreczniejsza gondole? Moja kolezanka znosila kilka miesiecy dziecko w foteliku samochodowym,przekladala do gondoli a fotelik zostawiala w wozkowni.
Aaa i wazy 330g, 20+4 u mnie dzisJa juz po polowkowym.
Mega stresa mialam ale wszystko jest pieknie. Wszystkie przepływy ok, wymiary ok i piekny synek mi rosnie [emoji173][emoji173]
Tylko Mlody owinal sobie pepowine wokol szyji i odwrócił sie (jest teraz nogami na dole). Ale jeszcze jest czas zeby sie odwrocil i odwinal
Ilość wod prawidlowa
Nozki rączki piekne. I ginka zachwycala sie twarza i glowa bo mowila ze taka ladna jak u dziewczynki [emoji3][emoji173] Zobacz załącznik 860709Zobacz załącznik 860710
A w ktorym mialas drugie prenatalne? Ja będę miała 20+1