Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dzieki. Widzisz niby cos tam wiem, a jednak ucze sie caly czas. Niby trzecia ciaza a znowcos nowego.
Hmm. 20+4 dziś i dalej cisza ... W sensie nie czuje ruchów synka... Kilka razy tylko było jakieś muśnięcie skrzydełek motylka... Ciekawe kiedy się u mnie zacznie... Tak 2 tygodnie myślę daje Sobie ale potem to już chyba na bank powinnam czuć...
#imie dla synka...help
Wasze typy :
1. Jan , Jaś , Janek , Jasiek ( typ męża i dla niego nie ma innego )
2. Wiktor , Wiktorek.
3. Filip , Filipek
Puki co te 3 się powtarzają...
Ja z tych 3 wybrałabym Wiktora.Hmm. 20+4 dziś i dalej cisza ... W sensie nie czuje ruchów synka... Kilka razy tylko było jakieś muśnięcie skrzydełek motylka... Ciekawe kiedy się u mnie zacznie... Tak 2 tygodnie myślę daje Sobie ale potem to już chyba na bank powinnam czuć...
#imie dla synka...help
Wasze typy :
2. Wiktor , Wiktorek.
3. Filip , Filipek
U mnie wszystkie odpadaja wlasnie podobnie jak u NaturalnejMamy za popularnosc.Hmm. 20+4 dziś i dalej cisza ... W sensie nie czuje ruchów synka... Kilka razy tylko było jakieś muśnięcie skrzydełek motylka... Ciekawe kiedy się u mnie zacznie... Tak 2 tygodnie myślę daje Sobie ale potem to już chyba na bank powinnam czuć...
#imie dla synka...help
Wasze typy :
2. Wiktor , Wiktorek.
3. Filip , Filipek
A Wasze chłopaki mają już imiona ? Może coś ktoś rzuci ? Wiem każdy ma inny gust rozumiem i szanuje , ale nie wiedziałam że taki będzie problem u Nas z imieniem ...