Otoona
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyna!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyna!
Mój tata ma tak na imię [emoji16].Remigiusz mi się w sumie podoba... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Niestety znam dwoch Remkow i oboje na pewno nie stali w kolejce do urody, sa nawet ponizej przecietnej [emoji23][emoji23]
Dzięki dziewczyny... [emoji23]Ja też znam Remigiusza niezbyt urodziwego i dość tlusciutkiego
Ja też znam Remigiusza niezbyt urodziwego i dość tlusciutkiego
No ja chyba jednak wracam do Kazika i nie mówcie już, że znacie samych tłustych, brzydkich i glupawych [emoji14] [emoji23]Ja znam tylko jednego - Mroza [emoji41] przystojny a jak coś napisze, to Chyłka nie siada ;D
Remek lepiej niż Rysiek [emoji1362] a Kazik w ogóle naj
Ja Wam już kurde nie powiem co wybrałam aż dziecko nie będzie legalnie w urzędzie zarejestrowane.. [emoji23]A co do Kazika to kolezanka ma kucyka reproduktora - Turbo Kazimierz [emoji23][emoji41]
Znam raptem jednego i co prawda urodą nie grzeszy,ale jest super ekstra inteligentny i zaradnyRemigiusz mi się w sumie podoba... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hehe Kazik jest spoko, Rysiu tez. Remus nie [emoji23][emoji4]Ja Wam już kurde nie powiem co wybrałam aż dziecko nie będzie legalnie w urzędzie zarejestrowane.. [emoji23]
No Kaźmirz z samych swoich był po prostu zabawny i pimyslowy (syt z pastowanym kabanem )No ja chyba jednak wracam do Kazika i nie mówcie już, że znacie samych tłustych, brzydkich i glupawych [emoji14] [emoji23]