Aga10_2018
Fanka BB :)
Extra! Jak dla mnie układ marzeń wpierw chłopak, a druga dziewczynka
Gratuluję
Ja też mam takie marzenia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Extra! Jak dla mnie układ marzeń wpierw chłopak, a druga dziewczynka
Gratuluję
Ja z kolei, chociaz czułam, że będzie chłopak, to tak się boję innej obsługi, z chciałam druga dziewczynkę [emoji14] to mam już opanowane, wiem co i jak [emoji14] no i imion jakoś więcej... [emoji23]Ja też mam takie marzenia :-)
Ja tak mam - wylapuje raz ba kilka dni cos choc czuje już od dawna.a mi sie ostatnio tez cos glupiego snilo i takie realne
fajowo, ze wiecie juz kto jest w brzuszku moze tez niedlugo sie dowiem
dziewczyny czy wy juz czujecie ruchy regularnie, czulam a potem cisza, detektorem serduszko ladnie lapie, ale ruchow nie czuje i sie troszke martwie.
Moj szef ma tak na imie [emoji33][emoji33][emoji23]Remigiusz mi się w sumie podoba... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nie bądź taka, nie obrzydzaj... [emoji23]Moj szef ma tak na imie [emoji33][emoji33][emoji23]
Niestety znam dwoch Remkow i oboje na pewno nie stali w kolejce do urody, sa nawet ponizej przecietnej [emoji23][emoji23]Nie bądź taka, nie obrzydzaj... [emoji23]
Ja też znam Remigiusza niezbyt urodziwego i dość tlusciutkiegoNiestety znam dwoch Remkow i oboje na pewno nie stali w kolejce do urody, sa nawet ponizej przecietnej [emoji23][emoji23]