reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Remigiusz mi się w sumie podoba... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Niestety znam dwoch Remkow i oboje na pewno nie stali w kolejce do urody, sa nawet ponizej przecietnej [emoji23][emoji23]
Znam jednego i tez nie stal w kolejce za uroda [emoji23] za madroscia zreszta tez nie [emoji23][emoji85]
No ja chyba jednak wracam do Kazika i nie mówcie już, że znacie samych tłustych, brzydkich i glupawych [emoji14] [emoji23]
Nie znam zadnego Kazika, a jedyny jaki mi sie kojarzy to ten filmowy super chlopiec z Listow do M :D

Ja z kolei, chociaz czułam, że będzie chłopak, to tak się boję innej obsługi, z chciałam druga dziewczynkę [emoji14] to mam już opanowane, wiem co i jak [emoji14] no i imion jakoś więcej... [emoji23]
Wiesz ja mam zupełnie na odwrót. Mam chłopca i uważam, że obsługa chłopców jest duuużo prostsza niż dziewczynek. Boje się że czegoś niedopatrze...itp. boje się, że wysadzanie siku starszej już dziewczynki będzie bardzo kłopotliwe...itp od względem kręgosłupa, ale też przewinienia pupy jeśli się przytrafi gdzieś na dworku...z chłopcem to myk i siusiak na wierzchu...szybko sprawnie bez obsikiwania sobie tyłka i pokazywania go światu [emoji53]
Wychować syna chyba też jest łatwiej niż córkę.

Wiesz ja mam zupełnie na odwrót. Mam chłopca i uważam, że obsługa chłopców jest duuużo prostsza niż dziewczynek. Boje się że czegoś niedopatrze...itp. boje się, że wysadzanie siku starszej już dziewczynki będzie bardzo kłopotliwe...itp od względem kręgosłupa, ale też przewinienia pupy jeśli się przytrafi gdzieś na dworku...z chłopcem to myk i siusiak na wierzchu...szybko sprawnie bez obsikiwania sobie tyłka i pokazywania go światu [emoji53]
Wychować syna chyba też jest łatwiej niż córkę.
Ale ja nigdy nikogo nie wysikiwałam na stojąco!! [emoji23] Jestem przerażona! [emoji23]

reklama
Do góry