reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja
A co mi się śniło po weselu hoho.
Miałam sen erotyczny.
Na weselu była taka atrakcyjna blond rosjanka. Wyglądała jak rosjanka :-D.
Śniło mi się, że przyszła do nas do pokoju i zadowalałam ją po francusku.
Miałam tak silny orgazm, że się wybudzilam!
Tak tak samoistny przez sen !
Szok !
Później jak ja widziałam na poprawinach to było mi głupio :-( :-D

Co ta ciąża ze mną robi :-p
Wiem o czym mówisz;) miałam takie sny w pierwszych miesiącach:)

Witajcie.
Ja przeżyłam jakoś te kilka dni...cieszę się że mam to już za sobą. Wprawić komunię dziecka w domu będąc w ciąży w 5 miesiącu...[emoji32][emoji32][emoji32] to włosy dęba stają.
Oczywiście miło że wszyscy pomagali...jedzonko chwalili bardzo...A że goście siedzieli od mniej więcej 11.30 do 20 [emoji1][emoji1][emoji1] to chyba było im u nas dobrze. Atmosfera się udała...naprawdę było miło i wesoło.
Sforsowałam się trochę [emoji58] mąż pomagał bardzo...każdy pomagał ale i tak...wiadomo dużo do ogarnięcia mimo wszystko. No brzunio bolał często...napinał się...musiałam leżeć, odpoczywać itd. Teaz już wiem co to za dyskomfort z tymi hemoroidami [emoji853].
Jutro mam badania połówkowe na 20...i będzie to 22t. i 3 dni. [emoji1]
Odpoczywam i sprzątam na raty...
Pozdrawiam serdecznie
O to jest ktoś później niż ja jutro. O godzinkę:)

reklama
Dobra Rysiek odpada...
emoji23.png

A mi z Richard Gere :-D

Do góry