reklama
Otoona
Fanka BB :)
A mnie już 2 osoby w ciągu 2 dni współczuję że będzie drugi chłopak. Tak mnie to dołuje i sprawia przykrość. To co jestem jakaś gorsza bo nie będę miała parki ehhh. Przecież tego nie można zaprogramować. Chyba ważne żeby było zdrowe.
My ostatecznie wybraliśmy imiona Łukasz Piotr dla synka [emoji4].
Dziewczyna!
Ooooo super gratulacje
NaturalnaMama
Tak serio to mi się właśnie wychowanie córki jawi jako mniej skomplikowane. Nie wiem, może temu, że sama jestem kobietą i jakoś tak męski mózg, nawet w wersji jeszcze niedojrzalej zdaje się działać inaczej? Choxiaz zawsze lepiej się z facetami dogadywalam, to jakoś tak... Nie wiem nie umiem tego wytłumaczyć. Dziewczynkę ogarniam bez problemu. Chłopca się bojęJa z koleji byłam nastawiona na drugiego synka ale...... jak patrzę ile jedzą mój mąż i pierworodny to cieszę się ze to jednak dziewczynka
Margonelka
Przykre to,wiem bo u mnie mama liczyłam na wsusie,a my zafundowalismy drugiego wnuka.A mnie już 2 osoby w ciągu 2 dni współczuję że będzie drugi chłopak. Tak mnie to dołuje i sprawia przykrość. To co jestem jakaś gorsza bo nie będę miała parki ehhh. Przecież tego nie można zaprogramować. Chyba ważne żeby było zdrowe.
Nie przejmuj się chociaż tym i jakąś cięta ewentualnie riposte przygotuj bo wszystko ma swoje granice,a komus bezczelnemu buzię trzeba zamknąć.
U nas mamie odp trochę nieładnie,że szkoda że jej przy tym nie było bo moze jakby zamówienie konkretnie zlozyla,to dalo by radę
Jsawww
Hehe ogarniesz .... na początku będziesz znała wszystkie postaci z lego ninjago , później dowiesz się co to spalony i będziesz znała nazwiska piłkarzy z klubów o których istnieniu nie miałaś pojęcia .... poznasz wszystkie najnowsze memy w necie o kwasniewskim hahahah i które pizzerie dowożą żarcie o 2 w nocyTak serio to mi się właśnie wychowanie córki jawi jako mniej skomplikowane. Nie wiem, może temu, że sama jestem kobietą i jakoś tak męski mózg, nawet w wersji jeszcze niedojrzalej zdaje się działać inaczej? Choxiaz zawsze lepiej się z facetami dogadywalam, to jakoś tak... Nie wiem nie umiem tego wytłumaczyć. Dziewczynkę ogarniam bez problemu. Chłopca się boję
NaturalnaMama
To z kwasniewskim i pizzeriami to ja już wiem... [emoji41][emoji23]Hehe ogarniesz .... na początku będziesz znała wszystkie postaci z lego ninjago , później dowiesz się co to spalony i będziesz znała nazwiska piłkarzy z klubów o których istnieniu nie miałaś pojęcia .... poznasz wszystkie najnowsze memy w necie o kwasniewskim hahahah i które pizzerie dowożą żarcie o 2 w nocy
U nas będzie BasiaWygląda na to,że w wątku bedziemy miały dwie Liwie i dwoch Szymonow. Jeszcze Kazika i....reszty nie pamiętam,sorry:/
Jsawww
U mnie jak dowiedzieliśmy się ze będzie dziewucha to ja w sumie przyjęłam to normalnie .... mąż się rozwrzeszczal ze lekarz konowal nie umie robić usg a jak zaczęłam się z tego śmiać to syn stwierdził żebym przestała rżeć z cudzego nieszczęściaPrzykre to,wiem bo u mnie mama liczyłam na wsusie,a my zafundowalismy drugiego wnuka.
Nie przejmuj się chociaż tym i jakąś cięta ewentualnie riposte przygotuj bo wszystko ma swoje granice,a komus bezczelnemu buzię trzeba zamknąć.
U nas mamie odp trochę nieładnie,że szkoda że jej przy tym nie było bo moze jakby zamówienie konkretnie zlozyla,to dalo by radę
reklama
Miao
Córka ci nie zagwarantuje oszczędności w kuchni :-) Moja by zjadła słonia razem z trąbą, gdybym jej podała. Ma 3,5 roku i często wrzeszczy, że chce kaszankę... Dziś po powrocie z przedszkola zjadła loda, jogurt, galaretę z kurczakiem, wypiła sok jabłkowy i wyjadła mi trochę szprotów w pomidorach, które jadłam na kolację. W sobotę na przykład zjadła do obiadu 7 ziemniaków, trochę ryby i ciągle wrzeszczała o dokładkę mizerii. Godzinę później była głodna i zjadła jabłko. Kiedyś jeszcze w żłobku powiedziano mi jak ją odbierałam, że chyba jest chora, bo nie wzięła dokładki. I była chora na następny dzień. A dalej chuda przy tym jest, tylko jest wielka jak 5 latka.Ja z koleji byłam nastawiona na drugiego synka ale...... jak patrzę ile jedzą mój mąż i pierworodny to cieszę się ze to jednak dziewczynka
A jeszcze na dodatek wydziwia przy ubieraniu i wielu ubrań nie raczy ubrać... Więc trzeba kupować takie, jakie jest łaskawa założyć.