reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Corcia mi spi jeszcze, bo krecila sie strasznie w nocy, a ja wstaje, bo na 10.30 na impreze starszej z okazji zakonczenia sezonu pilki rrcznej idziemy (ona gra). Nie chce mi sie, ale czasem.trzeba wyjsc do ludzi:cool:

reklama
U nas chrzciny to wielka impra ale tylko z tego względu, ze noj maz ma 4 rodzenstwa, kazde z nich malzonka i dwojke dzieci, a ja dwije rodzenstwa i rez pochajtani, brat 2 dzieci, siostra... 4. Plus trsciowie i moja mama no i dwie babcie i trza sale wynajmowac. Zawsze biwrzemy taka gdzie obok jest sala zabawowa dla dzieci wtedy mamy je z glowy
Nasze babcie,a u K nawet dziadkowie tez żyją i maja się świetnie,ale my nie zapraszamy ich. Zresztą nasz obiad w domu będzie bez szaleństwa. Ale u Ciebie to widze spoora rodzinka,więc albo nie zapraszać nikogo prócz chrzestnych albo wszystkich

Ja właśnie mam ten profil zaufany i zgłaszam sobie wnioski różne online. :) wystarczy potwierdzić profil i podpis przez bankowość elektroniczna. Szybko i sprawnie. Ja bardzo polecam
Ja już się wyleczylam z tego. Jak chciałam PIT tym wysłać. I tak kazali przyjechać aby się "podpisac" ale był tam elektroniczny podpis więc także tak... z dzieckiem nie trzeba, wystarczy że jeden z małżonków pojedzie. A drugi z dzieckiem zostanie w domu.

Ostatnia edycja:
No właśnie tak mi się wydawało, ze 3 tygodnie. 10 dni to niektóre matki jeszcze leżą z dzieckiem na oddziale z różnych powodów, to trochę irracjonalne by było ;)
Ale od czego jest ojciec dziecka? :) on raczej 24h tam nie leży. Są sytuacje ze i miesiąc leżą kobiety z dziećmi. A jak się nie zdarzy to nadają jakieś pospolite typu jak i masz czas na zmianę imienia do pół roku.
Ogólnie informacje na temat gdzie i co i w jakim czasie ja dostałam w szpitalu na kartce. :) bo szpital musi wiedzieć gdzie przesłać kartę szczepień, do jakiej przychodni.

Ja już się wyleczylam z tego. Jak chciałam PIT tym wysłać. I tak kazali przyjechać aby się "podpisac" ale był tam elektroniczny podpis więc także tak... z dzieckiem nie trzeba, wystarczy że jeden z małżonków pojedzie. A drugi z dzieckiem zostanie w domu.

Ja PIT już od 3 lat wysyłam online i dla mnie to jest mega ułatwienie ale akurat PIT przez podatnik.info. Tak jako podpis wpisuje się całkowity dochód uzyskany rok wcześniej i tyle ;)

Ja mam podpis elektroniczny wiec mogę załatwić ;)

Nie mam małżonka ;)

Ale od czego jest ojciec dziecka? :) on raczej 24h tam nie leży. Są sytuacje ze i miesiąc leżą kobiety z dziećmi. A jak się nie zdarzy to nadają jakieś pospolite typu jak i masz czas na zmianę imienia do pół roku.
Ogólnie informacje na temat gdzie i co i w jakim czasie ja dostałam w szpitalu na kartce. :) bo szpital musi wiedzieć gdzie przesłać kartę szczepień, do jakiej przychodni.

Bo nie każdy załatwi przed narodzinami uznanie dziecka przez ojca. I wtedy matka musi osobiście zgłosić dziecko.....

Nie każdy tu jest małżeństwem

A Ania (czyli ja) jest do kochania i trzeba sie z nia zgadzac hehe
Ja też,-)
Dzień dobry. Ja dziś pospałem do 8.30. Wczoraj kupiliśmy auto dla naszej dzidzi pierwszy automat tak to przeżywam ( jestem doświadczonym kierowcą) jak ja będę jeździć tym automatem że cała noc już jeździłam;-) umeczylam się i trzy drzewa zaliczyłam bo auto mi do tyłu samo jechało. Dziś muszę się przełamać mąż pojechał na fuche co prawda mam służbowe i stare prywatne ale zbieram się od rana z myślami że wsiada i pojadę tym nowym i dam radę tylko takie stresy dla dzidzi[emoji57]

reklama
Do góry