reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Corcia mi spi jeszcze, bo krecila sie strasznie w nocy, a ja wstaje, bo na 10.30 na impreze starszej z okazji zakonczenia sezonu pilki rrcznej idziemy (ona gra). Nie chce mi sie, ale czasem.trzeba wyjsc do ludzi:cool:

reklama
U nas chrzciny to wielka impra ale tylko z tego względu, ze noj maz ma 4 rodzenstwa, kazde z nich malzonka i dwojke dzieci, a ja dwije rodzenstwa i rez pochajtani, brat 2 dzieci, siostra... 4. Plus trsciowie i moja mama no i dwie babcie i trza sale wynajmowac. Zawsze biwrzemy taka gdzie obok jest sala zabawowa dla dzieci wtedy mamy je z glowy
Nasze babcie,a u K nawet dziadkowie tez żyją i maja się świetnie,ale my nie zapraszamy ich. Zresztą nasz obiad w domu będzie bez szaleństwa. Ale u Ciebie to widze spoora rodzinka,więc albo nie zapraszać nikogo prócz chrzestnych albo wszystkich

Ja właśnie mam ten profil zaufany i zgłaszam sobie wnioski różne online. :) wystarczy potwierdzić profil i podpis przez bankowość elektroniczna. Szybko i sprawnie. Ja bardzo polecam
Ja już się wyleczylam z tego. Jak chciałam PIT tym wysłać. I tak kazali przyjechać aby się "podpisac" ale był tam elektroniczny podpis więc także tak... z dzieckiem nie trzeba, wystarczy że jeden z małżonków pojedzie. A drugi z dzieckiem zostanie w domu.

Ostatnia edycja:
No właśnie tak mi się wydawało, ze 3 tygodnie. 10 dni to niektóre matki jeszcze leżą z dzieckiem na oddziale z różnych powodów, to trochę irracjonalne by było ;)
Ale od czego jest ojciec dziecka? :) on raczej 24h tam nie leży. Są sytuacje ze i miesiąc leżą kobiety z dziećmi. A jak się nie zdarzy to nadają jakieś pospolite typu jak i masz czas na zmianę imienia do pół roku.
Ogólnie informacje na temat gdzie i co i w jakim czasie ja dostałam w szpitalu na kartce. :) bo szpital musi wiedzieć gdzie przesłać kartę szczepień, do jakiej przychodni.

Ja już się wyleczylam z tego. Jak chciałam PIT tym wysłać. I tak kazali przyjechać aby się "podpisac" ale był tam elektroniczny podpis więc także tak... z dzieckiem nie trzeba, wystarczy że jeden z małżonków pojedzie. A drugi z dzieckiem zostanie w domu.

Ja PIT już od 3 lat wysyłam online i dla mnie to jest mega ułatwienie ale akurat PIT przez podatnik.info. Tak jako podpis wpisuje się całkowity dochód uzyskany rok wcześniej i tyle ;)

Ja mam podpis elektroniczny wiec mogę załatwić ;)

Nie mam małżonka ;)

Ale od czego jest ojciec dziecka? :) on raczej 24h tam nie leży. Są sytuacje ze i miesiąc leżą kobiety z dziećmi. A jak się nie zdarzy to nadają jakieś pospolite typu jak i masz czas na zmianę imienia do pół roku.
Ogólnie informacje na temat gdzie i co i w jakim czasie ja dostałam w szpitalu na kartce. :) bo szpital musi wiedzieć gdzie przesłać kartę szczepień, do jakiej przychodni.

Bo nie każdy załatwi przed narodzinami uznanie dziecka przez ojca. I wtedy matka musi osobiście zgłosić dziecko.....

Nie każdy tu jest małżeństwem

A Ania (czyli ja) jest do kochania i trzeba sie z nia zgadzac hehe
Ja też,-)
Dzień dobry. Ja dziś pospałem do 8.30. Wczoraj kupiliśmy auto dla naszej dzidzi pierwszy automat tak to przeżywam ( jestem doświadczonym kierowcą) jak ja będę jeździć tym automatem że cała noc już jeździłam;-) umeczylam się i trzy drzewa zaliczyłam bo auto mi do tyłu samo jechało. Dziś muszę się przełamać mąż pojechał na fuche co prawda mam służbowe i stare prywatne ale zbieram się od rana z myślami że wsiada i pojadę tym nowym i dam radę tylko takie stresy dla dzidzi[emoji57]

reklama
Do góry