reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tu jest niby ten kalendarz juz po przeliczeniu:)
Tez
Sprawdzalam na wszystkie mozliwe sposoby twgo mojego syna;)
Pierwszy sie zgadza teraz tez wychodzi syn. Zobaczymy:))
1518043359-2d590efd0e8ec3c3-aaaaaa.jpeg

Mi tez jest okropnie zimno i pije hektolitry wody. Smak toba slone i ostre, ale ja tak cale zycie chociaz czekoladką nie pogardze;)
Byla dzis na nfz na wizycie i odbilam sie od dzwi, pani doktor nie bylo[emoji19][emoji19]

a8doqqmznaoeep27.png
Hahahaha tylko tu jest wiek ograniczony [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nic nie widzę ale to pewnie wina rozświetlanego ekranu w telefonie. Ja bym siknęła na patyk jeszcze raz po 2 dniach ;)

Emol może miałaś szybko owulacje albo szybko się zarodek zagnieździł wiec i stężenie hormonu miałaś większe jak robiłaś test ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja kreskę widzę :) gratuluję!!!

Nie wiem dziewczyny czy to podświadomość ale normalnie dzisiaj obudziłam się z lekkimi mdłościami... A miałam nadzieję że nie będę ich miała w drugiej ciąży ;)

Co do kalendarza chińskiego tovw internecie jest kilka wersji i nie wiem ktora jest prawdziwą hehe :p wg tego wychodzi mi chłopak w wg innych dziewczynka :D

reklama
No to mi według tego kalendarza wychodzi chłopczyk. Zobaczymy co będzie [emoji3] u nas w rodzinie same chłopaki się rodzą. Wszyscy czekają na dziewczynkę.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dokładnie to samo [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry