reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Oooo ciekawa jestem mnie tez wypryszczylo bardzo na buzi i plecach [emoji15] może tez będzie dziewuszka chociaż bardziej nastawiamy się na chłopczyka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez bedzie zapewne dziewucha a tak bym pragnela.synka....ale.najwazniejsze aby zdrowe :-) tez jak narazie mnie nie meczy dobrze sie czuje nie wypryszcza mnie ni nic

Aaaaaa no i gratulacje dla nowych mam! Obyysmy wszystkie szczesliwie dotarly do konca:)

a8doqqmznaoeep27.png

@Edzia24 widzę kreskę, gratulacje! !! @monami ładny przyrost!!!;)
Mi wychodzi chłopak, logistyczne by pasowało bo dwóch chłopaków się bardziej dogada ale co będzie. Moja mama by chciała wnuczkę bo na razie same chłopaki u nas w rodzinie :)
Jadę w sobotę na kulig ze znajomymi i się zastanawiam się czy sobie nie odpuscic:baffled: Jak myslicie?
Niby zimno ma nie być, odpuszczę sobie zjeżdżalnie na workach tym razem :p, a grzaniec z bezalkoholowe go będzie :biggrin2: szkoda mi odpuścić bo co rok organizujemy ze znajomymi a poza tym musiała bym się tłumaczyć czego w tym roku nie jadę. Tym bardziej, że ja to wszystko zawsze organizuję...

reklama
Do góry