Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie [emoji4] o tych badaniach plemników to wiem. Nawet próbowałam tak kilka razy by wycelować z tym wydłużonym czasem życia plemnika, no ale nie mam pojęcia co wyszło, bo jak się okazało że mój cykl miał być bezowulecyjny to już się niczemu nie przyglądałam...się działo i jajeczko było spóźnione...Poczytajcie jak sie liczy dokladnie i sprawdza,..
Bo miesiac wg kalendarzq chinskiego ma 28 dni... a u nas maja 29 i 31... trzeba przeliczyc... i z miesiacem zaplodnienia tez jakos specyficznie sie sprawdza, ale tez uwazam to za zabawe.....
Bardziej sugeruje sie zachowaniem organizmu w ciazy z synami.... a teraz jest inaczej... i sugeruje się badaniami nad plemnikami...
A reszta to powiedzonka,
ktore akurat tez sie zgadzają...
Jak byłam w szpitalu w 4 tyg. cały tydzień tak miałam. W domu już nie mierzyłam, teraz 7 jest normalnie.
No to mi według tego kalendarza wychodzi chłopczyk. Zobaczymy co będzie [emoji3] u nas w rodzinie same chłopaki się rodzą. Wszyscy czekają na dziewczynkę.Tu jest niby ten kalendarz juz po przeliczeniu
Tez
Sprawdzalam na wszystkie mozliwe sposoby twgo mojego syna
Pierwszy sie zgadza teraz tez wychodzi syn. Zobaczymy)
Mi tez jest okropnie zimno i pije hektolitry wody. Smak toba slone i ostre, ale ja tak cale zycie chociaz czekoladką nie pogardze
Byla dzis na nfz na wizycie i odbilam sie od dzwi, pani doktor nie bylo[emoji19][emoji19]
Ja miałam identyczną kreskę A dzisiaj już 7 tcHej dziewczyny widać coś?[emoji846]
GratulcjeJa miałam identyczną kreskę A dzisiaj już 7 tc
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulcje
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy takiej kresce betę miałam 71 a później już tylko rosłaJeszcze dzisiaj na betę pójdę żeby potwierdzić.