reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Poczytajcie jak sie liczy dokladnie i sprawdza,..
Bo miesiac wg kalendarzq chinskiego ma 28 dni... a u nas maja 29 i 31... trzeba przeliczyc... i z miesiacem zaplodnienia tez jakos specyficznie sie sprawdza, ale tez uwazam to za zabawe.....

Bardziej sugeruje sie zachowaniem organizmu w ciazy z synami.... a teraz jest inaczej... i sugeruje się badaniami nad plemnikami...

A reszta to powiedzonka,
ktore akurat tez sie zgadzają...
Dokładnie [emoji4] o tych badaniach plemników to wiem. Nawet próbowałam tak kilka razy by wycelować z tym wydłużonym czasem życia plemnika, no ale nie mam pojęcia co wyszło, bo jak się okazało że mój cykl miał być bezowulecyjny to już się niczemu nie przyglądałam...się działo i jajeczko było spóźnione...
Z pierwszej ciąży pamiętam, że litry ogórków kiszonych pożerałam...ale znajoma też i ja urodziłam syna a ona córkę [emoji16] ...to chyba nie ma reguły. To życie i czas pokaże.
Tak, jestem wysypana na buzi...ale też mam uczulenie na orzechy, a się skusiłam więc myślę, że to bardziej to.
Piersi też zupełnie inaczej się zachowują. W pierwszej ciąży nawet ani razu mnie nie zemdlioło, a teraz aż w szpitalu wylądowałam. Bądź co bądź jest inaczej - to czuję na pewno. [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tu jest niby ten kalendarz juz po przeliczeniu:)
Tez
Sprawdzalam na wszystkie mozliwe sposoby twgo mojego syna;)
Pierwszy sie zgadza teraz tez wychodzi syn. Zobaczymy:))
1518043359-2d590efd0e8ec3c3-aaaaaa.jpeg

Mi tez jest okropnie zimno i pije hektolitry wody. Smak toba slone i ostre, ale ja tak cale zycie chociaz czekoladką nie pogardze;)
Byla dzis na nfz na wizycie i odbilam sie od dzwi, pani doktor nie bylo[emoji19][emoji19]

a8doqqmznaoeep27.png

Tu jest niby ten kalendarz juz po przeliczeniu:)
Tez
Sprawdzalam na wszystkie mozliwe sposoby twgo mojego syna;)
Pierwszy sie zgadza teraz tez wychodzi syn. Zobaczymy:))
1518043359-2d590efd0e8ec3c3-aaaaaa.jpeg

Mi tez jest okropnie zimno i pije hektolitry wody. Smak toba slone i ostre, ale ja tak cale zycie chociaz czekoladką nie pogardze;)
Byla dzis na nfz na wizycie i odbilam sie od dzwi, pani doktor nie bylo[emoji19][emoji19]

a8doqqmznaoeep27.png
No to mi według tego kalendarza wychodzi chłopczyk. Zobaczymy co będzie [emoji3] u nas w rodzinie same chłopaki się rodzą. Wszyscy czekają na dziewczynkę.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry