Szalona 29
Moderatorka
Widać gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja coś widzę, mój pierwszy test dzień po spodziewanej @ też tak wyglądałHej dziewczyny widać coś?[emoji846]
Ja coś widzę, mój pierwszy test dzień po spodziewanej @ też tak wyglądał
Ja się wybrałam w końcu na ten SOR o 22, na szczęście szpital mamy jakieś 5 min samochodem z domu.
Zrobili mi usg, pojawił się pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze nic w środku, a po drugiej stronie macicy jakiś wysięk... więc może to od tego było to krwawienie. Kazali mi dziś rano zrobić jeszcze badania krwi i za 1,5h mam wyniki, to się jeszcze może czegoś dowiem od gin.
Dziękuję Wam, pojechałam tam trochę dzięki Waszym sugestiom... i może dzięki temu miałam trochę spokojniejszą noc bo już zdążyłam opłakać tę ciążę, ale może jeszcze jest nadzieja
Ale z Was ranne ptaszki,
Wiecie ze 2 tyg przed rokiem synka... sprzedalam wszystkie ciuchy maluchow z calego 1 roku... wózek 3 w 1 sprzedalam... przewijak też....
Hej dziewczyny widać coś?[emoji846]
Hej dziewczyny widać coś?[emoji846]