Szalona 29
Moderatorka
Zalezy wdzystko ile dni po owulacji jesteś??U mnie będzie 3 dni do @ zobaczymy czy będą dwie kreski.
Ok 11dpo wychodzi juz... wczesniej to rzadko... . I szkoda testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zalezy wdzystko ile dni po owulacji jesteś??U mnie będzie 3 dni do @ zobaczymy czy będą dwie kreski.
4
W dwoch ciazach kalendarz cginski mi sie sprawdzil. ...i teraz mi wychodzi...co??? Dziewczynka
5 ogólnie silne przeczucia
Zalezy wdzystko ile dni po owulacji jesteś??
Ok 11dpo wychodzi juz... wczesniej to rzadko... . I szkoda testu
Hmm to bardzo ciekawe. Pierwsze słyszę a co takiego?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest duża szansa... mi juz mega slaba krecha wyszlaDzisiaj jest 11 dni po ovu wiec powinno coś wyjsc.[emoji846]
No właśnie, tego się obawiałam [emoji4] takie kalendarze z przymrużeniem oka trzeba traktować. [emoji6] ale zabawa ciekawa [emoji16]Niestety mi się nie zgadza. Syn był poczety w październiku. A ja miałam 20 lat. I wychodzi K.
Poczytajcie jak sie liczy dokladnie i sprawdza,..No właśnie, tego się obawiałam [emoji4] takie kalendarze z przymrużeniem oka trzeba traktować. [emoji6] ale zabawa ciekawa [emoji16]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom