reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja miałam iść na betę ale nie mam z kim zostawić synka a nie chce go brać do przychodni gdzie zapewne wirusów a wirusów :/ do lekarza wybiorę się jakoś na początku marca ;) nie wiem tylko czy zapisywać się też na USG czy czekać na genetyczne, bo mój lekarz z takich który najchętniej robiłby tylko te 3 genetyczne ;) w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. Chociaż skierował mnie jeszcze w 38 tc na USG ale dzień wcześniej urodziłam :D
Migdalove kojarzę Cię że staraczek chyba ;) tyle że ja się tam nie mogłam odnaleźć - za dużo was tam było i nie nadazalam z czytaniem:p mnie też boli brzuch ale to normalnie w pierwszej ciąży też bolał jak na okres przez długi czas.
Co do grupy na Fejsie, dziękuję za zaproszenie ale jednak wolałabym posiedzieć tutaj :) no chyba że wszystkie uciekniecie. W razie czego mozna i tu na bb założyć wątek zamknięty ale to już później jak dziewczyny podolaczają wszystkie :)
W pierwszej ciąży też bolał mnie tak brzuch tyle, że nie biorę tego pod uwagę bo była to ciąża pozamaciczna. Typowe objawy ciąży pozamacicznej dopiero były koło 8tc, a do tej pory jak na normalną ciążę. Dlatego też chcę szybko lecieć na usg by położenie ciąży zobaczyć, żeby w czas zareagować.
Dokładnie ja ze staraczek 2018 jestem. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć, dziewczyny u mnie wg. Kalkulatora 6 tc do lekarza idę 23 lutego ogólnie dobrze się czuje , pojawiają się lekkie mdłości, ale jest mi potwornie ciągle zimno non stop siedzę w szlafroku i pod kocem z herbatą . Też tak macie?

szalona mi też mówili wyspać się na zapas, a mój przesypial noce jak skończył 3 tyg. Ale wstawal o 5 od początku. Więc lepiej się wyspalam niż jak z brzuchem chodziłam z razy do kibelka aby zrobić siku. :) a teraz pobudka 6.30-7 bo zęby idą :(

Szalona a skąd czujesz że to dziewuszka? U mnie wszyscy czekają na dziewuszkę, ale nie wiem...nic nie wiem.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem na 100 % ze dziewucha bedzie :))))
tak samo bylam pewna, ze wpadne, czulam to...i zalozylam wątek mam październikowych 2 tyg przed testowaniem
Dlaczego wiem??? Wszystkie znaki na niebie o tym wskazują...

1
wpadka byla 4 dni przed owulacja, plemniki dziewczece sa duze i silne, a chlopiece krocej zyją i sa szybkie.... 4dni mogly przetrwac tylko te dziewczece, meskie wyginely przez te 4 dni... sa mbiej żywotne

2
Dziewczynki w brzuchu odbieraja urode mamie, mnie zsypalo pryszczami na twarzy i udach... normalnie mnie tak nie zsypuje

3
W obydwoch ciazach z synami źle się czułam, zygalam czesto i ogolnie wszystko mnie meczylo i bolało..... a teraz dla odmiany czuje się świetnie

4
W dwoch ciazach kalendarz chinski mi sie sprawdzil. ...i teraz mi wychodzi...co??? Dziewczynka

5 ogólnie silne przeczucia

Ostatnia edycja:
Ja wiem na 100 % ze dziewucha bedzie :))))
tak samo bylam pewna, ze wpadne, czulam to...i zalozylam wątek mam październikowych 2 tyg przed testowaniem
Dlaczego wiem??? Wszystkie zbaki na niebie o tym wskazują...

1
wpadka byla 4 dni przed owulacja, plemniki dziewczece sa duze i silne, a chlopiece krocej zyją i sa szybkie.... 4dni mogly przetrwac tylko te dziewczece, meskie wyginely przez te 4 dni... sa mbiej żywotne

2
Dziewczynki w brzuchu odbieraja urode mamie, mnie zsypali pryszczami na twarzy i udach... normalnie mnie tak nie zsypuje

3
W obydwoch ciazach z synami źle się czułam, zygalam czesto i ogolnie wszystko mnie meczylo i bolało..... a teraz dla odmiany czuje się świetnie

4
W dwoch ciazach kalendarz cginski mi sie sprawdzil. ...i teraz mi wychodzi...co??? Dziewczynka

5 ogólnie silne przeczucia

Oooo ciekawa jestem mnie tez wypryszczylo bardzo na buzi i plecach [emoji15] może tez będzie dziewuszka chociaż bardziej nastawiamy się na chłopczyka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry