1
174974
Gość
W pierwszej ciąży też bolał mnie tak brzuch tyle, że nie biorę tego pod uwagę bo była to ciąża pozamaciczna. Typowe objawy ciąży pozamacicznej dopiero były koło 8tc, a do tej pory jak na normalną ciążę. Dlatego też chcę szybko lecieć na usg by położenie ciąży zobaczyć, żeby w czas zareagować.Ja miałam iść na betę ale nie mam z kim zostawić synka a nie chce go brać do przychodni gdzie zapewne wirusów a wirusów :/ do lekarza wybiorę się jakoś na początku marca nie wiem tylko czy zapisywać się też na USG czy czekać na genetyczne, bo mój lekarz z takich który najchętniej robiłby tylko te 3 genetyczne w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. Chociaż skierował mnie jeszcze w 38 tc na USG ale dzień wcześniej urodziłam
Migdalove kojarzę Cię że staraczek chyba tyle że ja się tam nie mogłam odnaleźć - za dużo was tam było i nie nadazalam z czytaniem mnie też boli brzuch ale to normalnie w pierwszej ciąży też bolał jak na okres przez długi czas.
Co do grupy na Fejsie, dziękuję za zaproszenie ale jednak wolałabym posiedzieć tutaj no chyba że wszystkie uciekniecie. W razie czego mozna i tu na bb założyć wątek zamknięty ale to już później jak dziewczyny podolaczają wszystkie
Dokładnie ja ze staraczek 2018 jestem.
Ostatnio edytowane przez moderatora: