Miao
Fanka BB :)
Cześć. Fajnie, że poza mną ktoś jeszcze dołącza :-)Hej dziewczyny, wreszcie sie zalogowalam. Czytam was.od jakiegos czasu i czuje sie jakbyscie sie znaly od dawna. Wiec chetnie dołączę do was.
Jestem w 15 tyg ciazy, termin 26.10. To moja 5 ciaza - pierwsza corka 11 lat, druga ciaza martwa, trzecia ciaza coreczka 20 miesiecy, kolejna.ciąża znowu nieudana i teraz sie udalo z czego sie bardzo cieszymy. W głębi duszy czuje, ze to chlopak, 8.05.'sie dowiemy na.wizycie.
Mieszkam w Niemczech wiec upaly nie groza, ale to dobrze, bo targam rajstopki kompresyjne na.zylaki (paskudztwo ale nogi nie bola i zylaki nie wychodzą tak mocno). No.i mam 34 lata. I obie corki przez cesarskie cięcie, wiec kolejna tez tak.sie zakonczy.
Sie rozpisalam.
Ja nie używam żadnego podkładu. Dziwnie się z nimi czuję... Szczyt elegancji to dla mnie krem BB z Vianka. Po zimie zostało mi sporo nowych naczynek i teraz po kaszlu infekcyjnym parę brzydactw mi zostało... Więc chyba będę się musiała z kremem BB przeprosić :-) Mam też 2 kremy na cerę naczynkową z tej firmy, tłusty krem na noc, szampon, odżywkę, masło i czaję się na ich krem na rozstępy (który i tak nic nie da, ale czymś trzeba się smarować). Chyba mam fioła :-)
Tak w ogóle wracając do zatok - płukanie zatok przez 3 tygodnie nic nie dało. Steryd do nosa też. CRP i limfocyty wskazywały raczej na infekcję wirusową, ale lekarz już próbował wszystkiego i o dziwo wszystko mi przeszło po antybiotyku. Trochę jeszcze czuję ucisk w policzku i zębach (mam zajęte zatoki szczękowe), ale tu chyba jakaś punkcja tylko pomoże.