reklama
monami
Fanka BB :)
Kobieto,wybieram miesiąc czasu i zdecydować się nie mogę bo to o caly dom chodzi
Co wybralas? Może sciagne od Ciebie
Hahahaha to dobra jestem powiem Ci
Ja wybrałam Śnieżkę satynowa bo wyszła najlepiej w teście ścieralności, taki typ na youtube pomalował ścianę Śnieżka satynowa, dulux easycare i jakimś magnatem, a potem sal swoich córkom ubrudzić ściany wiec był ketchup szminka, czekolada, kredki itd a potem ten biedny chłop mył ścianę gąbka do naczyń i Śnieżka jako jedyna super się domyla a farba nie zeszła.
A co do kolorów to wybieram wersja kuchnia łazienka biała do kuchni (bo mam białe meble), sekretne spojrzenie do salonu, przedpokoju, małego pokoju. I kolor po zmroku do sypialni ( wszystko inne będzie białe wiec chce lekko przyciemnić sypialnie)
Załączniki
Margonelka
Sekretne spojrzenie wpada w szarość,a po zmroku to takie kakauko troszke,prawda?Hahahaha to dobra jestem powiem Ci
Ja wybrałam Śnieżkę satynowa bo wyszła najlepiej w teście ścieralności, taki typ na youtube pomalował ścianę Śnieżka satynowa, dulux easycare i jakimś magnatem, a potem sal swoich córkom ubrudzić ściany wiec był ketchup szminka, czekolada, kredki itd a potem ten biedny chłop mył ścianę gąbka do naczyń i Śnieżka jako jedyna super się domyla a farba nie zeszła.
A co do kolorów to wybieram wersja kuchnia łazienka biała do kuchni (bo mam białe meble), sekretne spojrzenie do salonu, przedpokoju, małego pokoju. I kolor po zmroku do sypialni ( wszystko inne będzie białe wiec chce lekko przyciemnić sypialnie) Zobacz załącznik 852664Zobacz załącznik 852665
My mamy nietypowy dom. Są skosy,widoczne krokwie pomalowane w kolorze rustykalny dąb,podobna podloga i drzei i generalnie nie chcemy tlumic drewna kolorami ale je wyeksponować. Dlatego u nas obracamy się w bielach i szarosciach
Koniecznie muszę sprawdzić opinie o tej sniezce i niemezowi przedstawić bo on jest zafiksowany na punkcie fluggera czy beckersa
monami
Sekretne spojrzenie wpada w szarość,prawda?
My mamy nietypowy dom. Są skosy,widoczne krokwie pomalowane w kolorze rustykalny dąb,podobna podloga i drzei i generalnie nie chcemy tlumic drewna kolorami ale je wyeksponować. Dlatego u nas obracamy się w bielach i szarosciach
Koniecznie muszę sprawdzić opinie o tej sniezce i niemezowi przedstawić bo on jest zafiksowany na punkcie fluggera czy beckersa
Tak ona jest bardzo delikatnie szara. Jest jaśniutka tu zdjęcie na ścianie Ci jeszcze wstawię
A tu masz linka do tego testu
Załączniki
ranny.ptaszek
No trzeba cenę znałesc hihi
A jakie sklepy myślicie odwiedzić po wózek / łóżeczko ? Ja myślę o entliczek w Krakowie.
A jakieś inne sklepy ? Hmm
My kupowaismy wlasnie w entliczku w krk, wozek fotelik materac wanienke itp, mozna sie dogadac z cena i maja duzy wybor [emoji106]
ranny.ptaszek
Materace tez maja dobre ! Aa lóżeczko ikea oczywiscie [emoji16]
Aga10_2018
Dzień dobry, za chwilę w pytaniu na śniadanie o tym jakie zabiegi można wykonywać podczas ciąży!
Jak będzie coś o farbowaniu włosów daj proszę znać
Ja kupiłam farbę tydzień temu i od tygodnia się na nią gapie
aspekt
@aspekt
Ta wasza dostawka do łóżka , czy dostawka z szczebelkami ? To mówicie o najnormalniejszym łóżeczku szczebelkowym? Tak ? Czy to coś pomiędzy ?
Ja mam łóżko w sypialni i zmieści mi się łóżeczko obok mnie zaraz . W końcu chyba kupię zwykle standardowe szczebelkowe żeby na dłużej było bo pokój dziecka może za 2 lata dopiero jak będzie większe. Więc będzie w nim długo spać .
Ja mam dostawkę do łóżka szczebelkową. Jest to dużo mniejsze niż zwykłe łóżeczko, bo ok. 90x45 cm. Dla mnie było jasne, że dziecko będzie raczej spało w naszym łóżku, że ja nie zamierzam wstawać do łóżeczka. Chciałam też zrobić coś, o czym piszesz: kupić zwykłe łózeczko 120x60 cm lub 140x70 cm, nie montować jednego boku i przysunąć to łóżeczko do naszego łóżka. Ale zajmowałoby to zbyt wiele miejsca w pokoju. Dzięki temu, że zrezygnowaliśmy z tego pomysłu, mogliśmy wstawić komodę z przewijakiem oraz dużą wolnostojącą szafę - obu mebli by nam bardzo brakowało, bo pokój jest mały (przed pojawieniem się córki mieliśmy tam tylko szafę wnękową, taboret i łóże małżeńskie i wcale nie było przestrzennie).
Ws. wentylacji i ochraniczy. OMG, absolutnie do samej góry bym dziecku nie zamontowała. U mnie wystarczyło zakryć około 5-8 cm ponad materac. Duuuuużo niżej niż ochraniacz na zdjęciu katalogowym.
To jest moja dostawka (na rynku są też inne)
A o mniej więcej takiej alternatywie w postaci zwykłego łóżeczka 120x60 myślałam, gdybym miała dużą sypialnię. To poniższe łóżeczko kosztuje 300 zł z materacem pianka-kokos, czyli cena jak za moją dostawkę, a pewnie posłuży dłużej. Firmy nie znam, ale nie wygląda na jakiś badziew.
Margonelka
W delikatnym szoku jestem i muszę z niemezem to skonfrontowaćTak ona jest bardzo delikatnie szara. Jest jaśniutka tu zdjęcie na ścianie Ci jeszcze wstawię Zobacz załącznik 852668
A tu masz linka do tego testu
reklama
Aga10_2018
Sekretne spojrzenie wpada w szarość,a po zmroku to takie kakauko troszke,prawda?
Fluugger super są te farby !
My od poniedziałku malujemy całe mieszkanie.
Podoba mi się styl o którym piszesz !